N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Dis 2009

Gift 4 Top 10 Komentar Cutemiut !!

Salam Semua...


Okies la sebagai n3 penutup utk thn 2009 ni
aku nak buat satu pengumuman..
yg very2 the surprise utk semua pembaca2 blog aku..
terutama tuk top 10 komentar bulan ni..
memandangkan angka top komentar tu.. asyik la berubah2..
dari byk menurun jd skit..
jd dari dia hilang terus.. aku buat keputusan tuk umum kan..
kepada TOP 10 komentar bulan Disember di blog cutemiut ni
akan menerima cenderahati sebagai tanda penghargaan..
(gift adalah semua sama rata.. takde yg lebih k.. )
so ni la TOP 10 komentar utk bulan 12 2009



eemmm harap maklum ya korang..
aku tak blh nak tunggu hingga detik 12 mlm ni..
sebabnya semakin byk aku komen.. semakin turun la jumlah angka2 tu..
so aku decide aku just ambil sapa paling top komen hingga jam5.30 ptg ni je..
memandangkan aku pun dah nak blk kan..
dan mlm plak memang2 la agak payah tuk aku on9
saja aku tak nak umumkan pasal ni..
sebabnya.. ia berubah2.. ni kira surprise la ya..
so to all TOP 10 komentar ni..
sila la emailkan alamat korang ke azrina@ramatex.com.my
(eemmm klu tak silap aku.. hanya cik puan eezah aku blm ada add kot.. yg lain2 tu.. dah ada.. )
hadiah2 akan dipos thn dpn k.. kira as a hadiah thn baru.. dari cutemiut..
pada yg rajin komen tapi tak tersenarai.. harap maaf sesangat..
aku pun tak blh nak buat apa.. bila tgk widget yg mengong ni..
so harap pas ni jgn serik tuk komen kat blog aku k..


p/s: disebabkan widget tu asyik la turun naik.. sebab tu la aku lama tak umumkan top 10 komentar kat blog aku ni.. sebabnya berubah2 gitu.. agak la widget ni mengong kot.. nampak gayanya aku kena ubah ke widget yg lebih bagus dan lebih berkesan.. any idea..






18 ulasan:

nza berkata...

umuah!!!!!sayang rina...add kak nza dh ada knx3...TQVM!!!

Mak Su berkata...

selamat tahun baru 2010

:)

eh, nama maksu pun ada... yeaahuuu :D

eezah berkata...

bestnya..tak sangka suka2 je dapat hadiah gak..
Tima kasih..

i z z a berkata...

nama kita pn ade jgk..
hepi new year ye kak

Ena Qalinsya berkata...

hoyeeeeeeeeeeee... nama aku tersenaraii.. beshnye ihiks...

umminabilah berkata...

eheh...nama kita ada lah...thanks kak

ikiqzana berkata...

taniah wat yg tersenarai..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
ada... nanti kita pos kan tau.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
ada.. tunggu k

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
hik..hik..hik.. tahniah ya.. jgn lupa beri add kat kita

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
ada.. tunggu k..happy new year

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
ada.. nantikan k

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
ada.. nantikan k

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
hik..hik..hik.. tahniah utk semua

eezah berkata...

alamat dah email semalam..tq

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
emmmm dah email?? takde pun..

eezah berkata...

dah email alamat..nnti gi tau ya kalau dah dapat..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

yeayyyyy!!

dpt lg...
terimas kasis....
mmuuaaahhhhh 3x

**ko tak cuti erk??