N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Dis 2009

Mirul Ada Beg Baru..

Salam Semua...

Emmmm hari ni bos beso dtg la plak..
(bos beso ni dari HQ Singapore)
datang ke office hari ni pun sebabnya..
ada buyer baru nak jumpa
nak sain projek baru (dengarnya gitu la..)
makanya sekarang ni.. office aku ala2 cam tikus nampak kucing...
semuanya ala2 kecut gitu..
(ahhhaakksss.. idak la kata semuanya kecut perut.. tapi masing2 semuanya senyap je.. )
klu tak.. dah macam pasar borong dah office aku ni.. pasar borong pun tak camtu kot..
aahhhaakksss....

Ni nak story mory pasal dak Mirul ngan beg baru..
(beg hadiah kty beri tu la.. )
wah.. sejak ada beg baru ni.. asyik la kehulu hilir ngan beg baru je tau..
siap masukkan buku2 kakak sepupunya tu kat dlm beg tu..
katanya nak g school...
meh.. tgk gelagat dia nak g school..


see konon nak tunjuk kan beg baru tu ha..
tapi nampak sisi je..pastu.. bila ibu nak snap lagi.. dia lari keliling umah..malas la nak layan ibu dia tu.. ahhaakkss..

(Mirul klu kat umah memang bersinglet je.. tak blh pkai lengan panjang.. berpeluh2..tu yg hover seksi.. sama je ngan ayah dia.. )

so pada kty mekacih sekali lagi.. diatas hadiah utk Mirul ni.. eemmmm dia skee sgt tau..



25 ulasan:

MRS. K berkata...

pasni mirul suh ibu beli beg ben10 yang besau lagi yer..heehe

cHeRyNa PiReS berkata...

blue for boy...good choice:)

honeylanz berkata...

pasni mirul blh isi toys kalu nk g jenjalan..

Mummy Dasy berkata...

pasni leh packing bju sdiri klu balik JB ye Mirul...

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. K~
ahhaaakksss.. blh.. tunggu Mirul dah betul2 nak sekolah esok k

ezzati berkata...

sukanye dia bwk bag..:)

CuTeMiUt78 berkata...

~cheryna~
mirul memang byk in blue

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
aahhhaakkss.. yolah tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
wallaaa... sekarang ni pun dah pandai memilih.. nak baju cantik je

CuTeMiUt78 berkata...

~eezati~
memang.. eksen je tgk..

atty's berkata...

amboi kan main lagi mirul..nak g school..

[-suziey-] berkata...

hahahaa lawak la mirul..siap lari keliling umah xnak snap gambo..hehe..comel je bw beg g skool:p harus kaler biru..kesukaan ibu dia..hehe

i z z a berkata...

seksis sekali la mirul nk g school..hehe

eezah berkata...

bersemangat mirul nak gi school tu..!

umminabilah berkata...

wah mirul dpt beg baru...sukelh tu...bgus btul mirul nk g school

Nurhayati berkata...

yey leh gi sekolahhhh

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah.. sibuk betul dia ngan beg baru tu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmm tu la.. malas dah dia nak berposing2 bagai

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
takpe.. seksis kat umah je

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
memang pun.. bersemangat sungguh dia

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
aahhhaakksss

neezareef berkata...

sok g skolah mirul mintak beg tarik tau..hhahaha

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
yolah.. biar senang skit kan

ct rahani berkata...

wah mirul x sesabo nk gi school eh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
emmm gitu la dia..