N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Dis 2009

Cepat !! Cepat!! Terhad

Salam Semua..


Okies ni nak buat promosi skit..
just tolong member blog utk promtekan


KEPADA SESAPA YG MEMPUNYAI ANAK PEREMPUAN
(eemmm umur dlm lingkungan 3-5 thn kot)
YG BERMINAT DENGAN BAJU KEBAYA KANAK2
SILA KLIK BANNER NI..



SANGAT CANTIK DAN HARGA BERPATUTAN..
utk ketahui lebih lanjut blh klik sini
atau blh klik gambo banner tu..
eemmm promosi ni terhad smpi esok 31/12/09 ajork..

HARAP MAKLUM..

Segala urusan atau pertanyaan sila berurusan ngan tuan punya blog
(erinsz, takde apa2 ke.. dh tlg promote kan ni.. ahaaakss.. gurau je k.. )


p/s : just tolong member kan.. eeemmm klu aku ada anak ferempuan.. rasa teringin gak beli kebaya tuk kanak2 ni...

n3 ni akan melekat kat sini selama 24 jam

http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


23 ulasan:

eezah berkata...

bby girl kita baru 3 bulan..muat tak? hehehe..jgn marah...gurau je!:)

[-suziey-] berkata...

tantek..tp daku xde anak pompuan..

eRiNsZ berkata...

thanxs a lot cik rina...
ada kebaya free untuk mirul hehehehehehhehehehhehheeh

Mak Su berkata...

uiyooo, memang kiut-kiut kebaya tu....

ZIANA ♥ FARREL berkata...

comelnye!!!xde anak pompuan plak..ade anak sedara pompuan gedebab plak! LOL

~~ciklinn~~ berkata...

alahai tomeiinyerrr...tapi ku hanya ada heroooo

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
aaahhakkss.. muat kot

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
emmmm tu la.. memang cantik.. aku pun takde anak ferempuan..

CuTeMiUt78 berkata...

~erinsz~
aahhaakkss.. tak kose u.. takkan la nak beri mirul berkebaya kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
memang cantik kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
eemmm sama je ngan akak pun

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklin~
eemmm sama la..

ezzati berkata...

comel..xde anak la pulak..huhu

chugie berkata...

mak ai.. cun tu baju kebaya ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
eemmm mungkin blh utk anak buah

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
memang cun tu..

nza berkata...

asduzzzz...ank2 kak nza lak trlebih sudah!!!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aaahaakksss... takpe.. cari yg sesize

i z z a berkata...

wahh..comelnyer..kalu pakai nih terus jd cutemiut...ekeke..tp harus sedar diri cpt2 cz utk girl 3-5 thn ajer..huhu

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
mmakanya.. kena la cari yg bersesuaian

Ena Qalinsya berkata...

adehh mmg r cantek tp cam tak padan jek ngan anak aku huwaaaaaaa

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
eemmm takpe.. cari yg berpadanan k

Mama-Danish & Sarah berkata...

ain pun suka pakaikan sarah baju camni, tapi saiz dia rasanya takde kot...huhuhu...