N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Dis 2009

Menu Tghari

Salam Semua...

Bila duk umah... rasa kejap je masa tu berjalan...
tgk jam tadi... la dah dkt kul 2 dah....
aku siap masak semua tadi dah kul 12 tghari..
ingatkan cik abg aku blk mkn.. berkejar2 la aku masak..
rupanya dia tak blk mkn tghari..nak ujan katanya..
eemmm ye la kot.. sekarang ni cocer tak menentu..
kadang kat umah tak ujan..kat office ujan.. kadang sebaliknya..
so nampak gayanya aku lunch ngan budak berdua ni je la..
hari ni aku masak lauk kari ayam..
(feveret cik abg aku..)


kari aya m letak kentang.. sayo enggak ada ya..
ate budak2 kat umah ni bukannya skee mkn sayo..
tuk mkn mlm nanti baru masak sayo plak..
budak2 ni aku gorengkan ayam be empah
laju je makan... Mirul senang je lauk dia,.. nasi putih + kicap pun dah ok
pas dah makan ngan budak2 ni..
makanya.. diaorg pun terbongkang sudah..
see masing2 dah kekenyangan...
ish..ish..ish.. Mirul tido smpi terkangkang gitu...
aahhhaakksss....


p/s: nyampah la.. klu nak upload gambo bila guna streamxy kat umah ni.. lemau ala2 cam siput tau... menci...


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



31 ulasan:

ezzati berkata...

aiyoo..mirul tido...syoknye dia

[-suziey-] berkata...

perghh nmpk lazat itu kari ayam..mmg kekenyangan btl mirol..ekekek:p

CIK NANA berkata...

sedapnya kari ayam tue..
meh sket!!

honeylanz berkata...

sedapnye... if makan dgn roti arab pun sedappp...

mummy_ayu berkata...

berseleranya tengok kari awak rina..lapar kari...

atty's berkata...

sedapnya nampak kari ko na. .

JIVEBUMZ berkata...

haloh haloh comeinya mirul tido hihi

izan ishak berkata...

kari ayam yg sgt menggoda ni kak rina...

wah2 mirul...kekenyangan smpai tido camtu!

ct rahani berkata...

walaupun terkangkang nmpk cute je mirul tido.. hehehe..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

bestnya kari ayam...kena plak dengan roti jala...eeemmmmm

eRiNsZ berkata...

wow kari..
kami rindu kamo...
i'm back

miemiey berkata...

akhirnya tertido kekenyangan....sedapnya kari ayam tu...anak sape tu kak yg tdo sebelah mirul

i z z a berkata...

walla mirul..sngguh seksis sekali tdo tekangkang mcm tuh..hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
memang syok.... meh join..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
aahhhaakkss.. ala kari biasa2 je..

CuTeMiUt78 berkata...

~cik nana~
aahhaakss..mau dipos ka

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
aahhaakss.. bukan setakat roti arab.. roti biasa gardenia tu pun sedap

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
wwooohoo... lapa dah ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
aahhaakkss.. malu gitu... biasa2 je la kak

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
memang tomey kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
aahhaakksss...

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
hik..hi..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
heh..heh..heh..he..

CuTeMiUt78 berkata...

~erinsz~
wah.. welcome back

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
aaahhaakksss... oh tu anak sedara

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
wwwaaalllaaa.. seksi gitu.. ahhhakkss

neezareef berkata...

ha..masak kari ayam asal x anto kt sini smlm...hehe...

nza berkata...

amboi lenanya...zzzzzzz....

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
aahhaakkss.. len kali aku pos erk

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
memang lena bebenor..

zh-ena berkata...

terliur tengok ayam masak kari tu