N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Dis 2009

Contest : Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah

Salam Semua...


Emmm kali ni adalah n3 contest..
wah.. tak habis2 lagi kan asyik la contest2 je...
(cam biasa la kan.. selagi ada contest yg sesuai utk dijoin.. tak ku tinggalkan.. ngan semangatnya menjoin.. )
okies kali ni join contest dari Ibu Hadif


Ibu Hadif's GiveAway ~ Anugerah Terindah
bersempena genap usia 2 thn perkahwinan Mr & Mrs. K
pada 23 Disember ni..

SELAMAT ULANGTAHUN UTK Mr. & Mrs. K
SEMOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT..INSYALLAH
Ni aku copy & pastekan segala pesanan penganjur
saya dengan seikhlas hati nak anjurkan contest khas untuk ibu/ummi/mama/mummy bloggers...
Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah
ini akan bermula pada hari ni,
24 November 2009
hingga
18 Disember 2009
jam 1.00 pm.

Meh tengok syarat² nye...
1. Contest ini terbuka kpd Bloggers sahaja.
2. Wajib menjadi follower Mrs. K dan add blog ini dalam bloglist anda.
3. Letak banner seperti di atas kat sidebar anda dan link ke giveaway ini.
4. Tiada had umur anak. Semua boleh join.
5. Sila upload sekeping gambar anak pertama/sulong anda berumur 1 hari.
Sila nyatakan nama dan umur anak sekarang.
6. Anak merupakan Anugerah Terindah dari Yang Maha Esa.
Nyatakan perasaan anda apabila pertama kali melihat anak dan
apakah harapan anda terhadap anak.
Entry yang berjaya menyentuh naluri keibuan para juri akan dipilih sebagai pemenang. eceh...
7. Tak perlu karangan yang panjang.. ayat pendek, simple but nice & sweet.
8. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke blog Ibu Hadif.
(no link back will be disqualified)
9. Dah siap semua, sila tinggalkan link entry anda di entry giveaway ini.
10. Pemenang akan ditentukan oleh Juri Profesional yg dilantik sendiri..
Bosan baca syarat giveaway?
Meh cuci mata tengok hadiah pulak...
Oleh sebab ini adalah my 2nd Aniversary,so hadiah pon ada 2 jer...hehehe


.Jom ramai-ramai meriahkan Ibu Hadif’s Giveaway...
Hadiah yang pastinya menarik menanti anda!!

hah.. tu dia segala pesanan dari penaja..
hadiah2 yg menarik..

so utk contest ni memerlukan gambo baby kita yg sulung masa umur 1 hari..
memandangkan gambo2 kat pc aku ni ada gambo2 Mirul masa baby
tapi bukan la masa 1 hari.. gambo2 ni adalah masa hari ke 2 dan ke 3
Mirul melihat dunia..harap pihak penganjur blh terima penyertaan kami ni
so ni gambo2 utk contest ni


masa ni Mirul berumur 2 hari


masa ni Mirul berumur 3 hari.. see dah celik mata kan..
siap bertampal stamp lagi..sebab sedu...

Nama Anak: Mohammad Amirul Hisham Bin Mohammad Rizal
Umur Sekarang : 2 thn 7 bulan

Pertama2 kalinya bila memandang permata hati kami..
segala sakit ketika melahirkan hilang begitu saja..
cukup terharu melihat keindahan Tuhan yg maha Esa
di atas kurniaannya..
memang masa tu.. rasanya.. memang membahagiakan..
memandang matanya.. yg seolah2 memandang kearah ibu yg melahirkannya..
(Mirul masa lahir tu.. memang dah nampak mata dia celi gitu.. bulat je.. )
memandang mulutnya.. yg seolah2 memberi senyuman paling manis tanda bahagia
memandang hidungnya.. yg cukup cantik.. terletak
memandang kaki dan tangannya.. yg amat comel menguit2..
mendengar kan tangisannya.. yg menandakan wah ku telah melihat dunia..
memang terasa bahagia sesangat...
syukur alhamdulilah dengan kesempurnaan yg dikurniakan oleh Allah S.W.T.

Harapan kami utk permata hati kami..
tak banyak yg kami pinta..
" Semoga menjadi anak yg soleh, anak yg taat kepada org tua, anak yg bijak, serta membanggakan keluarga satu hari nanti..insyallah"
rasanya setiap parent mahukan yg terbaik utk anak kan..
camtu juga la harapan kami..

Maka semoga pihak penganjur berpuas hati ngan segala persembahan utk contest kali ini..



16 ulasan:

eezah berkata...

bagus tu..byk pulak contest ujung thun ya..hadiah pun menarik..gud luck!

i z z a berkata...

kiutnyer..
gud luck

Wanie berkata...

comelnya mirul..

Suka layan blog cutemiute nih sebab rajin sungguh masuk mcm2 contest..Good Luck k..semoga berjaya..

ct rahani berkata...

gud luck kak.. cute je mirul.. suke nengok matanya yg bersinar tuh..

mummy_ayu berkata...

comelnya.....good luck!!

[-suziey-] berkata...

amboih siap buat list contest..haha byk giler contest :p

mirul mmg dr kecik comey..geram ngn pp dia..rs nk gigit..ekek:p

good luck mirul :)

honeylanz berkata...

all the best rina... menarik sungguh hadiah nye ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
ha'ah... semuanya akan berakhir akhir thn ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmm heh..heh..heh.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
heh...heh..heh.. mekacih ya sudi masuk sini... eemmm saja suka2 memeriahkan segala contest2

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
aahhhaakkss.. bersinar2 gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ahhaakkkss buat list cintest sebabnya.. byk sgt nak kena sticky mode.. nanti takut org boring plak.. balik2 n3 tu je berada kat atas kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
emmm tu la kan.. memang menarik tu..

MRS. K berkata...

ok.. dah terjah
boleh la terima gambar tu...

gudluck

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. k~
oh dah dtg terjah ya.. mekacih ya.. harap terpilih la hendaknya