N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Dis 2009

Yeeaaa!!! Mirul Tersenarai Top 20

Salam Semua..


Ahhaakksss.. berita gembira sebagai penutup n3 tahun 2009
(eemm ni kira n3 baru lagi ni tau..)
dlm pada aku tunggu masa nak blk ni..
jengah la blog kengkawan mana yg sempat kan..
skali tgk keputusan tuk top 20 utk contest ni dah keluar..
syukur alhamdulilah
Mirul tersenarai TOP 20 dlm contest Serius Babby anjuran ibu rifqi..
eemmm tak sangka plak..

see tu muka serius Mirul


dan ni plak all top 20 tuk kategori girl
terima kasih juri yg memilih Mirul
pas ni tunggu pengumuman pemenang plak..
nak tau lebih lanjut blh klik sini



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


12 ulasan:

nza berkata...

wah, murah rezeki la budak mirul nie....gud luck!!!

eezah berkata...

muka rezeki lah mirul ni..harap2 mirul boleh menang..

i z z a berkata...

ekeke..serius mirul..waa makin murah rezeki..harap menang

umminabilah berkata...

gud luck kak...harap menang ye..

Nana berkata...

eh..eh damia pon ada lag dlm top 20 hehe sesama la good luck ek utk kita heheh

Tihara berkata...

tahniah la utk mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
eeemmm syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
hik..hik..hik.. ada yg lagi serius tau.. tak tau la menang ke tak.. dh smpi ke tahap ni pun syukur la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
tak nak letak harapan yg tinggi nanti kalah lagi.. smpi ke tahap ni pun dah bersyukur la

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
a'ah ada gak kan.. good luck too

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
mekacih..