N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Dis 2009

N3 pendek hari ni...

Salam Semua....


Bersiaran dari rumah....
hari ni aku terpaksa ambil EL
sebabnya... makcik pengasuhMirul tu meninggal dunia..
nak tak nak.. terpaksa la aku yg coti..
ate my cik abg pun.. tak blh nak coti...
sebab minggu ni adalah amat bzios..
ngan kontena nak keluar la... nak urgent eskport barang la..
dlm hal camni... terpaksa la aku yg coti..
(walaupun coti dah habis kan... dah emengercy nak buat camne kan... terpaksa la gak..)
so hari ni Mirul bersuka ria la... sebab ibu dia ada kat umah...ahhaakks..
ok la korang... ni je n3 pendek dari aku..
utk pagi ni.. tgk la nanti..
klu tenet tak mengong.. aku sambung hapdet lagi ya..
aaaddiiiosoosss.. !!!! ;)


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


16 ulasan:

Nana berkata...

kita pun cuti arini..mak balik kg xde sapa jaga damia.damia mmg suka la klw ibu dia ad kt umah, kita ni rasa mcm nk pengsan mlayan kerenah dia.huwa...baru tau camne mak kita jaga damia selama ni.bole tahan lasak xpadan ngan gegel

[-suziey-] berkata...

uik..terkejut nya..cemana makcik tu bole meninggal rina..sakit ke..bihtu pasni sape jaga mirul?

zura@iwan berkata...

eh suziey.....makcik kepada pgasuh mirul la mninggal bkn pgasuh mirul kan kak rina...hikss..

takziah utk klrg pgasuh mirul..

neezareef berkata...

takziah buat keluarga makcik pengasuh

Nurhayati berkata...

wah seronok Mirul.. ada ibu kat umah teman dia..

buat pengasuh Mirul, takziah dari kami sekeluarga.

umminabilah berkata...

oo akak EL lah ye...salam takziah buat makcik pengasuh ekk...

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
ha'ah kan.. sama je la ngan mirul.. penat duk layan karenah dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ooppss.. ko ni... makcik pengasuh mirul la.. bukan nya pengasuh mirul tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
yup..betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
memang pun.. kesukaan la dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
a'ah.. terpaksa la kan.. nak buat camne.. mekacih ya

miemiey berkata...

memula baca tu ingat kan makcik tu pengasuh mirul gak..mmg keliru gak..mujur ada yg tya dah haha..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
ooopsss.. salah baca ya.. aahhaakkss.. makcik kepada pengasuh mirul

nza berkata...

ank2 mmg sronok kalu ibunya coti2....

zh-ena berkata...

biasanya ibu yang akan berkorban amik cuti kan