N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Dis 2009

Contest : Serius Baby 2009 Giveaway

Salam Semua

N3 contest yg terakhir yg kami join..
(pas ni nak berehat dari menjoin contest2 ni.. beri peluang kat org lain plak..)
dan n3 contest yg terakhir skali di publishkan..
memandangkan dateline nya lama lagi kan..
tapi masih sempat utk sesapa yg nak join..
Okies kali ni aku nak join contest ni

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY
contest ni bersempena besday ibu Rifqi yg ke 29 thn.

SELAMAT ULANG TAHUN YG KE 29 THN IBU RIFQI
SEMOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT..
SEMOGA TERCAPAI SEGALA IMPIAN

meh tgk segala syarat2 dan peraturan contest ni

Syarat2 adalah seperti berikut...
* Be my follower and add my blog kat korangnye list....
* Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
*Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
*Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
*Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...
*Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
*Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
*Make sure ur entry link back to mine..
*Tarikh tutup penyertaan before

31st December 2009
*Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..

HADIAH??
Suprise la...klu bgtau x syok la...
Sudi2 la join k....

Hah.. tu dia segala pesanan dari pihak penganjur..
so utk contest ni... meh tgk gambo2 serius Mirul..

ahakkss... Serius sungguh kan gambo Mirul yg ni..





hah tu dia.. 5 keping gambo serius Mirul menjadi taruhan utk contest kali ni..
(ada lagi yg bebenornya... karang byk sgt, fening plak pihak penganjur nak pilih)

Nama Anak : Mohammad Amirul Hisham Bin Mohammad Rizal
Tarikh Lahir : 22 April 2007
Umur Anak : 2 thn 8 Bulan.

so rasanya dah memenuhi semua syarat2.. harap pihak penganjur berpuas hati ngan segala persembahan tuk contest ni..



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



18 ulasan:

mama tisya berkata...

serius belaka muka mirul...good luck

~Zetty84~ berkata...

hihi...suma muka serius tuh...!!!
good luck cayunk..!!! (",)

neezareef berkata...

huh siyesnye

cHeRyNa PiReS berkata...

good luck, amirul:)

Dee berkata...

mirul leh menang ni..muka serius giler..hehehe..

Mak Su berkata...

muka serius? moga berjaya ya mirul :)

[-suziey-] berkata...

hahaha lawak la mirol serius..ekekek:p good luck mirol:)

i z z a berkata...

ala mirul..jgn la serius mcm tu..tkt tau..hehe
gudluck mirul..

Mawar_berduri berkata...

wah....banyak tol gambar Mirul...macam2 pose dia ada ...sume cute2 belaka...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
memang kan. serius betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty~
ahhaakkss... memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
aahhhaakksss

CuTeMiUt78 berkata...

~cheryna~
thanks ya.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh.. ya ke.. belum tau lagi

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
takut ya.. hah..hah..hah

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
ahaakkss..