N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Dis 2009

Citer Gelagat Mirul

Salam Semua...
Eemmm ni kira kesinambungan dari n3 Mirul merajuk tu..
dari pada dia duk merajuk2 tu kan.. makanya nak suruh dia diam aku suruh dia main game
okies.. kali ni kan.. meh tgk camne Mirul main game plak..
heh..heh..heh.. tgk betul2 posisi Mirul masa tgh main game ni..

ahaaksss.. see dak Mirul ala2 kusyuk main game..
(abaikan kain2 kat bawah Mirul tu ya.. ate kan aku tgh melipat kain.. )
padahal tak tau main pun.. asal tekan keluar bunyi.. dah kira terror la tu konon..
korang blh bayangkan tak.. camne bebenornya posisi Mirul ni..
*
*
*
*

hah.. see yg bebenornya dia blh duk terbalik kat sofa tu..
pala kat bawah.. kaki ke atas..
siap cakap kat ibu dia ni..
"cepat ambil gambo ayul"
ahhaakss... blh gitu.. ??
ikut skee dia je kan...
lantak la nak.. asalkan ko duk diam..
keh..keh..keh..keh..





22 ulasan:

[-suziey-] berkata...

umangaih..stuntman ni..ekeek:p

ezzati berkata...

aksii..kemain tu..hehe

atie berkata...

Fuh, aksi beranih nih.....hihi

i z z a berkata...

khusyuk nyer duk main game..mcm2 la la mirul nih..comey

umminabilah berkata...

amboi mirul...main game dgn aksi yg berani...hehehe

e_ja berkata...

mcm2 telatah ank ni kan..suka tgk..:)

nza berkata...

khusyuknya.....

Mama-Danish & Sarah berkata...

hati2 mirul kan terlentang...huhuhu....

eezah berkata...

wah!!! aksi menyeramkan je mirul ni..hehehe

atty's berkata...

mirul main games pe tu

zh-ena berkata...

hehehhehehehe lawak la mirul nie
nsb baik la tak jatuh terlentang ke bawah lantai kan

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ahaaasss.. stuntman gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
hik..hik.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
a'ah.. memang aksi berani ni

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
a'ah.. nak bagi dia diam kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
aahaaakksss..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
a'ah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
memang hover kusyuk ni

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
memang menyeramkan

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ala game brick tu ha kak

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
emmm tu la.. takut gak kan