N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Okt 2009

CONTEST: "BESDAY GURL BAIK HATI"

Salam Semua...

Emmm okies kali ni nak try join contest dari AYUNICOLLECTION


Contest ni adalah bersempena ngan besday tuan punya blog ni.. yg dah lepas dah..
Happy belated besday ya..
so cara nak join contest ni.. amat mudah.. tak perlu gambo2 bagai..
just leavekan komen or pandangan berkenaan ngan

Caranya mudah je k :


1. Buat 1 je entri ape2 tentang blog
AYUNICOLLECTION'S.
Lagi afdal sekiranya anda memberi ape2 komen berkenaan blogshop saya.
Tak kire le nk komen ape2 pun tntg blogshop sy..Cth , Design produk saya ok ke x ok ke? pastu Harganya mcm mn, mampu dimiliki or not? terpulang pada anda k..ringkas pn xpe...dua tiga patah perkataan pn ok janji menarik..

GUNA TAJUK ENTRI DI ATAS K..
PENTING TAU!!!!!!


2. Jadi follower saya.
- done


3. Terbuka pada sape2 sajer yg singgah kt blog sy.
Yang takde blog tp nk join pn boleh. Juz email idea2 anda dlm email saya. - ada blog

4. linkkan AYUNICOLLECTION di blog anda. tgalkan email or blog anda di komen sy.
(klu tak boleh leave comment email sy pn takpe k noridacun@ymail.com) - dah.. blh refer at cute-miut78link.blogspot.com

5. Tarikh tutup ialah pada 31/10/2009


6. Pemenang akan dimaklumkan selepas tarikh tutup k..
hanya pemenang yg mengikut syarat penyertaan yg ditetapkan sahaja yg akan di senarai pendek oleh sy.
So pastikan anda mengikut syarat yg ditetapkan k

7.Hadiah menarik akan menanti anda k
sElamat MENCUBA..TATA

hah tu je... okies.. komen berkenaan blog "GAYA ITU MILIKMU"
ni komen ikhlas ni tau.. harap penganjur terima

~ Blog yg menarik ngan pelbagai shawl yg very colourful even baru ni tgk..

~ Harga shawl okies.. sesuai dah.. ngan taraf kemampuan yg sederhana2 gitu..
~ Qualiti yg juga bagus ngan tahap harga.. memang sesuai sgt..bertambah menarik ngan model cun iaitu tuan punya blog Norida (ayat bodek nak menang ni..)

~ Pada pandangan aku la pada tuan penganjur,blh tak klu setiap jenis shawl tu.. di kategorikan or diklafikasikan mengikut jenis2 shawl... cthnya.. klu bercorak= shawl bercorak ; klu plain = shawl plain.. or apa jua la.. so senang nak select kan..

~ Pastu.. rasanya blh sertakan sekali kat ruang side bar tu.. borang utk order lagi senang utk order kan..
~ Emmm klu blh background blog tu.. ubah ke warna yg agak ceria2 skit.. baru meriah gitu..

~ Bab cara2 pembayaran kat side bar tu.. klu blh beri lebih clear skit.. supaya lebih nampak terang dan jelas.. so nampak la cam blogshop gitu kan..

eemmm tu je la kot... eh.. hover plak aku komen..
harap norida tak marah k..
dan dpt menerima penyertaan ku ini..



18 ulasan:

ezzati berkata...

menariks nye contest2 ni...gud luck utk kamu :)

[-suziey-] berkata...

good luck rina..ko slalu bertuh..msti bole dpt ni..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
thank ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
walllaa bertaruh gitu.. eemmmm mekacih ya

reen berkata...

ni la dia penjoin contest paling tegar..hahaha..
rajin tul akakku ini..

smoga bjaya sis..amin..

r0ha!Za berkata...

contest lagi ye kak..
gud luck ya...

* btl ckp reen,penjoin contest paling tegar..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
tegar ke tak.. yg penting.. support kawan tu je.. hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
eemmm boring kan... asyik n3 contest je..

AzuanBudakPandai berkata...

gud luck yea kak!!

IeYzA berkata...

sis...gud luck to u...
moga rezeki sis 4 dis contest

cHeRyNa PiReS berkata...

rajinnya masuk contest...mesti tuan punya blog terharu. bagus strategi perniagaan macam nieh:)

MRS. K berkata...

gud luck ok...
bum-bum nye mirul..comell

reena berkata...

ngajin btol sis msk contest kan?? anyway gud luck taw...

CuTeMiUt78 berkata...

~azuan budak pandai~
thanks ya dik

CuTeMiUt78 berkata...

~ieyza~
insyallah dik.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~cheryna~
hik..hik..hik.. bagus kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs k~
thank ya

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
thank you..