N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Okt 2009

Ngantuk + Makan

Salam Semua..

hik..hik..hik.. bila dah takde keja ni...
hah.. mula la kan.. blogwalking la..
ada yg chatting la..ada yg huha la..
ada yg berfb la...
eemmmm lagi kat luar hujan la plak..
bos pun takde...mata pun rasa cam nak dipejam2 gitu..
hik..hik..hik..

tadi tghari.. aku ngan cik abg aku lunch kat area Tmn Bandar Universiti
eemmmm actuallny masing2 cam blur2 tak tahu nak mkn apa dah..
saja je g kat area situ..
(eh.. warung yg kami g ni berdepan ngan Tmn Bandar U ni..sapa org BP tau la kot)
menu lunch kami..

Nasi goreng kampung + ayam goreng berempah + sirap limau
menu cik abg aku


Soto Ayam + Limau Ais
menu aku

rega semua skali RM 9.50... eemm standard aaarrr..
nak kata.. sedap sgt tu.. tak gak..
nak kata tak sedap pun.. tak gak
kira so..so.. je la...
p/s: gambo adalah ehsan mms dari cik abg aku.. tau sgt dia.. klu ambil gambo makan tu.. tak lain tak bukan.. blog la tu... heh..heh..heh..


tambah pendapatan
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




13 ulasan:

zh-ena berkata...

tetiba teringin plak nak mkn ayam goreng berempah..

r0ha!Za berkata...

aishh akak ni..ltk pic soto ayam yerk..terliur nih..sedapnyer

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ohh! dpn Tmn U tu erk?? ape yg spesel?

aku td mkn dgn cik abg aku...RM8.70, kenyang smpi ke malam... xq

umminabilah berkata...

uih sedapnyer...klu ari ujan mmg cpt lapor prut ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
hik..hik..hik..makan jgn tak makan

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
terliur aaar... hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
emmm takde yg spesel sgt pun.. biasa2 je tu

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
akak kenyang sgt ni.. tu yg ngantuk je

[-suziey-] berkata...

perghh soto buat aku terliur tu..feveret..waa murahnya sume skali 9.50 jek..hmmm..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
terliur yo.. hik..hik..hik.. ha'ah semua sekali 9.50 je

reen berkata...

dpn tmn u?
cm sdap je tengok..
len kali leh try test ni...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah.. eemm biasa2 je rasanya..

neezareef berkata...

asal gambo dia pecah tu