N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Okt 2009

Mood Kembali Normal !!!

Salam semua...


Slamat pagi Jumaat...
eemmmm kembali kepada mood yg normal...
sehari aku tak hapdet... ada yg mencari ke..
memang tak dinafikan.. perasaan aku agak terganggu ngan teguran org tu..
dicampur plak ngan masalah peribadi yg disebabkan org lain punya hal..
aku yg kena tanggung..
so semalam memang mood down...
memang takde mood nak buat keja +hapdet
just blogwalking je... tu pun tak semua..
so hari ni.. hari Jumaat dah kan..
esok minggu aku bercoti2.. so nak rest serest nya..
letih dah.. minda ni duk memikir dan layan perasaan..

eemmm utk org psiko + mental yg cam En. Ilham tu..
harap baca la semua komen2 para ibu2 dan bapa2 yg ada kat ruang komen
muhasabah la diri.. anda... sebelum nak duk kata anak org lain..
(aku duk ngadu ngan cik abg aku.. sambil nangis2 tau..
hati ibu mana yg tak terguris kan... )
dan cik abg aku pun sependapat ngan komen2 yg telah diberikan oleh semua parent..

"Anak adalah kurniaan Tuhan yg paling istimewa... tak kira la.. sama ada dia sempurna atau tak.. comel ke tak.. dia tetap amanah tuhan pada ibu bapa...
jadi hargai lah anak kecil yg tak tahu apa2... "

eemmmm tu luahan hati cik abg aku tau..
so dia pun harap.. en. Ilham tu.. muhasabah la diri
sebelum nak kata anak org..
seorg bapa pastinya ada naluri kasih sayang..
walaupun anak dia tak comel..

so to En. Ilham.. walau pun anak aku pada pandangan ko tak comel..
aku tetap bersemangat nak join apa jua contest yg berkaitan ngan anak ni..
harap ko jgn jeless aaaarr....
skeee aku la kan...

terima kasih pada semua yg memberi sokongan...

terharu bila ramai yg beri respon
dan ramai yg menyebelahi aku...
semoga Allah S.W.T yg membalasnya..









17 ulasan:

honeylanz berkata...

rina, jgn menangis. mmg geram + sakit hati. tp kuatkan hati...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

ala....just ignoring him......gila org tu

Mrs. Adz berkata...

ala..biarkan je 'orang' tu..cute pe mirul wat muka cam tu..leh masuk dalam contest aksi kena buli ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
emmm dah tak nangis dah.. dah ok..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
emm memang gila pun

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. Adz~
hik..hik.hik.. blh ya.. eemmmm ni rasa cam nak join gak ni.. :D

Ena Qalinsya berkata...

CUTE, SORY MENCELAH..
ko bykkan bersabo.. berdoa agar satu ari nanti muka Ilham tu akan krepot sbb nak doakan muka anak dia nnt, tak bek plak, sian baby tu jd mangsa dek krn molot clupar bapak dia kan... yg pasti amirul the cutiet baby n baby domok ihiks...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
eemmm memang pun.. biar dia tau.. thanks for komen

Nurhayati berkata...

tak guna bersedih tuk orang tak guna ni.. i know u strong.. ;)

[-suziey-] berkata...

hmmmm xyah la pk lagi rina..abaikan je..sedih aku org kata mirul camtu...buta tuli pnya org..

apepn mirul tetap comel..dan dia adlh anugerah Allah..bersyukur je dgn kurniaanNya..dgn mirul la korang bahagia..

r0ha!Za berkata...

kak..jgn sedih2 lg ek,smlm akak x update blog x best lak..ceria2 kembali yerk..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
bukan bersedih utk org gila tu.. tapi sedih bila org duk kata camtu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
sebab tak nak layan la.. aku kembali normal.. eemmm ko yg baca sedih.. aku as a ibu yg kena.. lagi la sedih

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik.. ya ke tak best..

Dee berkata...

adat berblogging rina..mmglah gitu..sabar eh..

noridaramli berkata...

mental die xbagus tu kak..biarlah die nk ckp apepn, tuhan yg akan membalasnye..amin

umminabilah berkata...

sabor ye kak..setiap perbuatan buruk pasti ade balasan nye...so ceria2 selalu...xyah sedih2 k