N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Okt 2009

Thanks !!!

Salam Semua..

Tadi saja je la kan check keputusan poll mengenai blog ni..
syukur alhamdulilah.. keputusan lebih ke blog yg menarik la..
dah naik 55% dari hari tu..
pastu saja je la kan tgk sapa yg rajin duk klik nuffnag aku tu..
n sapa yg rajin baca blog aku..
tak ku sangka.. rupanya ramai gak yg baca n klik ya..

hah.. ni kira readers yg dtg menjengah... dan klik2 my nuffnag utk hari ni saja..

(nak tgk beso.. enlarge kan gambo tu.. )

thank a lot pada korang semua..

akan ku klik blk nuffnag korang k...







10 ulasan:

r0ha!Za berkata...

udah ckp blog akak ni menarik..n tertarik..

honeylanz berkata...

if iklan kuar, Insya Allah has klik ;)

zura@iwan berkata...

tahniah yer kak...

Wanie berkata...

ala..wani blum ada dlm senarai lagi nih...adeh..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik.. yelah tu

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
k.. nanti kita klik balik ya

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
takpe.. tak tersenarai pun.. at least klu iklan nya keluar.. klik2 k.. nanti kita klik blk

J@J@ / Bini The Rock berkata...

eh!! ade nama aku kat Nuffnang ekk..

alamak...paisey aku..nama tertera...ekekekkeke!!

CuTeMiUt78 berkata...

~J@j@ bini the rock~
ok la tu.. glames ko tau kat blog aku