N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Okt 2009

Contest : Capture 22407

Salam Semua..


Emmmm sebelum aku meneruskan story mory raya aku..
aku nak buat satu contest..
hik..hik..hik.. tgh2 mood raya ni.. tetiba aku nak buat contest la plak kan..
contest apa???
contest ni ha
hik..hik..hik.. capture no 22407
emmm actually aku tak nak no yg dikehendaki terlepas.
memandangkan no tu pun dah semakin nak masuk ke angka 22+++ kan makanya aku nak buat contest utk capture no tu..
so cam biasa la kan.. pada sesapa yg dpt capture no 22407 tu, sila la print screen kan dan hantar ke email aku cutemiut78@yahoo.com
tak kisah la korang nak guna cara camne sekalipun..
yg pasti kepada sesapa yg dpt capture tu.. pastinya ada hadiah misteri menanti..
tapi ngan syarat tau.. korang kena teka misteri no tu..
kenapa aku nak no tu..
jawapan ada kat blog aku ni.. so kepada pengcapture tu..
kena la prihatin ngan setiap apa yg ada kat blog aku ni
tuk ketahui misteri no tu...
cari la smpi dpt... pastu masa email aku tu.. kena la britahu jawapan kenapa aku nak no tu..
k.. rasanya tak susah kot..
so selamat mencuba... !!!



jom tambah pendapatan..

33 ulasan:

Nurhayati berkata...

sape la yg bertuah tu nantikan ;)

Nana berkata...

rajin nau wat kontest

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Birthday Mirul kan? 22.04.07...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

time aku masok rumah ko ni no nye ini ha....21142

lmbt lagi nak ke angka 22407...
adoyy, kena naik KKKL ni laju sikit..jgn smpi tegolek udah ler...heheheh

Semangat raya lom ilang...ko dah bg kontes erk!! wat la kontes kuih raya ape yg paling liat smpi ke langit..kan best!!

wahakakakkak!!!

kiyozzz berkata...

waduh ...
ni contest simple p susah
hehehe..
takpe2..takpe..kiyozzz akn berusha..
hehehe

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

akan ku usahakan nya sampai dapat...huhuhu..tu tarikh adik amirul dilahirkan...

Dee berkata...

birthday mirul ek..nti dee terjah ari2..nk monang..

r0ha!Za berkata...

22407 besday mirul kn..kalo camtu gak hari2 la kena terjah sini..hehe..sape la yg bertuah nnt..

CuTeMiUt78 berkata...

~ nurhayati~
kita tunggu dan nantikan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
hik..hik..hik..saja suka suki

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
yup..betul..betul..betul.. malangnya.. capture tu belum smpi lagi kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
emmm naik kkkl pun lambat lor.. baik naik air asia.. laju skit.. :D

walllaa weii... tak dan aku nak buat contest kuih raya..

CuTeMiUt78 berkata...

~kiyozz~
apa yg susahnya.. senang je tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
usaha jgn tak usaha ya.. hik..hik..hik.. betul..betul.. tapi memandangkan capturenya belum smpi.. makanya kena la tunggu

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
yup..betul tu dee... terjah jgn tak terjah

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
yup..betull.betul..terjah jgn tak terjah ya

reen berkata...

waaaa....contest lg????

Mak Su berkata...

alah... belum sampai kat nombor itu

idah berkata...

saya pun nak try eh akak...
skang baru 21553....
hehehehe

Mama_Aqish berkata...

nak gak join....sekarang baru 21703

nasazfrog... berkata...

22407 - 21870 = 537
ayuhhhh!!

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah.. cuba jgn tak cuba :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
dah dekat dah... try la

CuTeMiUt78 berkata...

~idah~
try jgn tak try...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
hi..hik..hik..cuba....cuba

CuTeMiUt78 berkata...

~nazasfrog~
ayuh.. mari2..

watie berkata...

x sabor menunggu nieh

selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

zino berkata...

rajin nya buat contest hehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

kita tengok nanti sapa yang kenaaaaa......tungguuuuuuuuuu....

CuTeMiUt78 berkata...

~watie~
tunggu..jgn tak tunggu..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
hik..hik..hik.. no yg menjadi kenangan tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
kita tgk sapa yg kena.. :D

izan ishak berkata...

mau di join contest nih...
kena tau no misteri apakah ini...

cepatlah...cepatlah....sampai 22407