N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Okt 2009

Mirul & Bajak

Salam Semua..

Eemmmm la ni kat office aku ala2 cam pasar..
sebabnya bos takde..
Dari hari Senin hari tu..
Mak bos aku mati.. (cina kan.. so mati aarr)
lama la dia coti.. mungkin esok baru masuk office kot..
jadi la..la..la..la.. masing2 ni tau..
hik..hik..hik..hik..sorga....

okies.. semalam dah story mory tentang Mirul ngan lampu silaunya kan..
la ni nak story mory pasal "BAJAK" Mirul plak..

actually kan korang.. bajak ni baru beli..

masuk ni ntah yg keberapa dah..
kat umah tu.. menan bajak dia berbakul2 tu..
semuanya tak smpi sehari..
ada je la yg patah sana sini..
tak pun takde tayar.. dicabut dek Mirul..
sekarang ni.. dah pandai memilih menan..
klu g kedai.. nampak menan yg dia berkenan..
hah.. habis la dipaunya tak ayah...ibu la kena
nasib baik la Mirul ni jenis dengar kata
klu di cakap nanti2 baru beli ya..
eemmm faham plak tu..
tapi bila kena angin dia.. takdenya nanti2..
dan..dan tu nak gak.. ishh.. kadang tu rasa cam geram je
tapi anak kan.. ok kan je la..
tau plak minta yg rega biasa2 je..
(agak dia dah biasa kot.. beli barang rega yg biasa2 je.. )
klu nak yg mahal tu.. tak ke haru je...
bukan tahan lama pun..
anak,...anak.... :D









16 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

klu ko tgk dari segi mainan yg dia sukerr mintak....dia suka mainan yg cemana??

kdg2 anak2 kecil ni kita dah blh nmpk dia punye 'arah' hala tuju nya kan??

x)

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

kalau anak2 saya mainan yang bertayar...depa suka cabut tayar....

umminabilah berkata...

emm samelah dgn nabilah...dpt belon yg isi gas tu xdan 10 mnit pecah..dh lah rm5 mahal nk mampuih..

r0ha!Za berkata...

ye la kak,bdk2 ni kalu beli menan skjp je elok..pastu mula la duk beki situ sini..

[-suziey-] berkata...

hmm sama la cam aQeel..mmg cpt je la hayat dia xpnjang..ekek:p
besela bdk tgh membesar..xpndai nk jg brg lagi..sbb tu jgn beli yg mahal2..hehe..nape xletak model nya skali..msti comel..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemm mirul more to ball; keta2; bajak ni.. klu lain.. tak berapa sgt

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
sama je la ngan mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
klu mirul belon tu... ok lagi la

zh-ena berkata...

tu penangan ank lelaki kan..suka mainan yg mcm tu..

yg perempuan plak suka sgt la ngan doll..tapi bby ena suka betul la ngan bola..ikut perangai babah dia la..suami ena siap ajar lg angkat tangan pastu jerit GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

tak ker haru biru tu

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah.. memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. model dah tido masa ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
hah..hah.hah.. siap ajar angkat tangan tu.. eemmm mirul pun skeee ngan ball

Nurhayati berkata...

wah Mirul dah pandai pau ibu & ayah yer.. hihi nasibbaik pau menan yg mampu kita nak belikan..buatnye dia pau menda mahal tak ke jenuh tu ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah.. tu la pasal

reen berkata...

samalh kes ngan hero2 saya...dr bajak yg besar...smpilah kecik di belikn...smuany kokak blaka..

abng yg dua memang ganas..si adik cermat skit...

beli x smpi 1 hari dh kokak..

ok la tu mirul sorang2 men...nsb bek dia x mntak yg mahal2..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
eemmm tu kira ok gak.. main sama2. Mirul main sorang blh kopak semua.. aaaiissshhhh