N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Okt 2009

Bersama Blogger lagi

Salam Semua...

Hah.. korang ingat tak.. aku ada story mory
pasal sorang blogger ni yg dtg umah aku masa raya ke -2
(klu tak ingat pun.. buat2 ingat je la ya..)
disebabkan tika tu.. aku tak snap sekeping pun gambo kami..
dan dia pun dah jarang berblogging sekarang ni..
jdnya aku just tunggu je dia hapdet gambo tu kat blog dia..
heh..heh..heh.. then aku copy n paste..
(maaf ya ct, akak cilok gambo2 kita tu.. dari blog ko.. )
hah.. korang sure dah tau kan.. sapa.. sebab aku dah beritahu sapa..
so kali ni gambo2 kami je la ya... bukti ct dtg beraya kerumah aku masa raya ke - 2

eemm biasa la kan.. gambo kami..budak Mirul yg buat hal.. masa tu.. berebut mainan ngan Aidil
kami.. Ct Rahani & Cutemiut... awat muka aku jd camtu..

kebetulan kan.. baju aku ngan Aidil sama kaler tau.. so tukar anak... :D

dan Ct pun sama kaler ngan Mirul.. heh..heh..heh.. Masa ni kan.. Mirul tak kasi tau.. Ct duk gambo ngan dia.. marah betul.. tu yg Ct curik2 duk kat belakang dia..

hah.. anak2 dan ibu masing2... see..
klu tak silap la.. ada gambo bapak2 bersama anak2 gak.. tapi disebabkan kelembapan tenet kat umah Ct.. makanya gambo2 yg berkenaan je dpt aku cilok..
tuk ketahui story mory dari Ct.. jom terjah blog dia.. http://ctrahani.blogspot.com/


33 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

CT Rahani tu ye..ooo..aku ade gak masok rmh dia...nnt aku g terjah!

raya ke-2 dah sampai rmh ko ye?? walaweyyy..cepatnyer sampai...beza betol dgn aku yg lmbt muncul ni erk...
xD

umminabilah berkata...

ramainyer kwan blogger akak dtg umah akak ye...bestnyer..

CIK NANA berkata...

bila agaknya kita leh jumpak lak?? :)

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
emmmm dia la.. hik..hik..hik.. at least ko smpi gak umah aku kan.. dari aku ni.. tak smpi2 umah ko

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
eemmm tak la ramai.. tapi alhamdulilah.. ada gak la. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~cik nana~
klu dkt.. insyallah blh jumpa kan

mAr@ZiEy berkata...

Besh yer..kak..nnti wedding sy dtg tau..sy wat kat Batu Pahat..hhuhu..teringin sgt2 nak jumpe akk..

CuTeMiUt78 berkata...

~mar@ziey~
oh.. wedding kat bp ya.. kat mana tu.. hantar la kad jemputan.. insyallah klu takde aral.. akak g

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

best nyer....kak ct kita tu jarang hapdet blog.....naper ek.....

Manusia berkata...

nak pergi jugak la nanti hehe

reen berkata...

rajin tul sis update ye..
bestny dpt jumpa rakan blogger..
bila la dpt jumpa ye..teringin tp malu..huhuhu..

Gieyana berkata...

heheh..mmg betui kan korang..siap bleh tukar anak lg psl baju sm ngan anak memasing..kekeke

syokkn jumpa blogger..meriah!!

[-suziey-] berkata...

rina..skali imbas kan muka ko ngn ct rahani tu mcm adik badik la..hehe..
bile nk tepek mirul berbaju melayu raya ni..join contest wooo..jommm joinn

Mama_Aqish berkata...

muka cam sama jer...ala2 bujur sirih gitu...adeq beradek bau2 bacang ker???sonot mirul ek..dapat jumpa kawan baru....

atie berkata...

A ah yer...memang kebetulan kan....hihi.Best jumpa kawan ekk..

Nurhayati berkata...

wah raya-raya bersama blogger betul.. seronoknyeee

r0ha!Za berkata...

btl la kak,muka akak ade iras2 ngan kak ct..mirul ni x lepas ngan mainan dia ek..

leadleedeea berkata...

kalau baju sama ngan anak..leh tukar2 anak yek? hehehehheeeee~!!! bile laaaa agaknye lead leh jumpe akak yek? hehe~!

U-jin berkata...

wah benye dptt raya sama ct.....meriah betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
heh..heh..heh.. tak tau ke.. dia sekarang dah tak keja.. duk umah.. so payah skit nak hapdet

CuTeMiUt78 berkata...

~manusia~
pegi mana..??

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ahhhaakkkss... ko jgn tak tau reen.. semua n3 akak ko ni adalah autopublish.. yg mana telah disetkan bila tarikh dan masa yg sesuai utk di publishkan.. so takyah la akak ko ni.. buat n3 hari2..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
hi..hik..hik... blh gitu.. memang seronok la

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hah.. ya ke.. ish lain la.. ct putih melepak.. aku hitam heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
heh..heh..heh.. jgn kan kata bau2 bacang... bau kacang pun takde

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
memang seronok gitu,..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
heh..heh..heh.. raya bersama blogger

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
eh.. ya ke.. lain kot.. ha'ah.. mirul sekarang ni susah tau nak bergambo.. so umpan dia ngan menan.. baru blh bergambo

CuTeMiUt78 berkata...

~leadleedea~
hik..hik..hik.. secara kebetulan je tu.. emmm meh la dtg sini :D

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
ha'ah.. memang meriah

neezareef berkata...

x aci arr ct x g umah aku

reen berkata...

ooo..cm gitu ye...
memang terlebih rajin akakku ini...he..

Yan berkata...

samat raya kakak...
kite baca gak entry ni kat blog ct kelmarin..
kitepun tak snap gambo ms p umah ct.. ct jek menyenap heheh
kitepun nak cilok bile dia update nanti