N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Okt 2009

Layan Video Mirul plak !!

Salam Semua...

Eemmm selalunya time nak tido..
Mirul mesti nak aku bacakan buku dulu..
tak kira la buku apa..
yg selalunya buku2 abc dia la...
jom layan kan video Mirul time membaca buku

eemmmm see masa ni dia tgh membaca buku binatang..
dia tak perasan aku tgh duk rakam aksi dia..
hik..hik..hik.. masa ni dia dah perasan aku duk rakam aksi dia tu..
pastu sibuk la.. duk cakap jangan aaarr...
kira ok la kan.. aku just cakap.. takde dah..
eemmm masa mula2 video tu.. patutnya ada aksi dia tgh nyanyi abc..
tapi terdelete la plak..
pastu kan.. cuba korang peratikan aksi video yg last ni..
time ni dia dah mula boring..
heh..heh..heh..cuba tgk.. siap korek hidung bagai.. selekeh je ko ni tau Mirul..
hik..hik..hik..
sorry la korang.. gambo agak gelap skit.. ate time dah nak tido kan.. harus la lampu pun ala2 kelam gitu..



tambah pendapatan korang

10 ulasan:

r0ha!Za berkata...

anak teruna sape tu duk korek2 idung..hik..hik..hik..

rajinnyer mirul baca buku..

umminabilah berkata...

huk..huk...kelakor mirul ni...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

hahaha...

korek hdg plak dia...

kih3..

lawak la mirul ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~r0haiza~
hik..hik..hik.. anak teruna sapa la kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
hik...hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~gadis kg separa bandar~
hik..hik..hik..hik.. :D

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ekekekekekkeke.....

sebelom tido kena korek idung la..baru la ade perasaan nak tidooo...

xD

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
wakakakaka.. feel la konon..

Dee berkata...

baca buku dlm gelap tu leh nmpk ke mirul?

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
actually tak la berapa gelap.. tapi bila dlm video ni nampak gelap la plak