N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Okt 2009

Dinner Apa ???

Salam Semua..


Hari ni nak buat n3 pasal makan2 je..
heh..heh..heh..heh..
tgh boring2 tadi.. duk la tgk draft...
tgk ada tak n3 yg belum or lupa nak publish..
rupanya ada..
heh..heh..heh..heh..
actually gambo2 ni adalah gambo minggu lepas..
time tu.. cik abg aku blk cepat kot..(lupa plak..)
makanya dia ajak la kami anak beranak g ngeteh..
emmm so jom layankan gambo makan2 kami..

budak gebus.. Mirul tgh tunggu kedatangan makanan yg dipesan..


waallllaaa... smpi senget2 makan ya.. Mirul.. apa yg dimakan tu..

*

*

*

*

*

taaarrraaaa ni la yg Mirul makan.. SATAY AYAM..sekali dia makan.. satu cucuk.. satu cucuk.. satu cucuk.. dkt 10 btg gak habis.. (dia sorang je tu.. )

actually kan dari sebelum pose lagi tu... cik abg aku ajak g mkn kat sini.. (lorong Satay.. ala dekt ngan Tmn Manis Pt. Raja tu.. Izan, ko mesti tau kan.. ) tapi asal kami smpi je.. tgk table mesti penuh.. so cam tak kesampaian la nak ngeteh kat situ..

ibu ngan ayah.. just makan nasi goreng kg kaw punya pedas... (eemmm biasa la kan.. dah habis baru duk teringat.. eh.. tak ambil gambo la td.. hik..hik..hik..)
so alhamdulilah.. akhirnya dpt gak makan satay kat situ.. (sataynya memang maveles la.. besa pun besa.. reganya klu tak silap aku la Rm 0.35 satu cucuk tau.. ) ok la bagi tekak biasa2 kami ni..

so tu je la... semalam dah buat n3 lunch.. tadi pagi dah buat n3 breakfast.. la ni dinner la kan. So complete la n3 makan2 aku... hik..hik..hik.. sengal..

p/s: gambo cam biasa la blur.. dah guna hp cap naga... :D

p/s: tadi tghari aku jumpa 2 budak blogger BP.. perjumpaan yg tak dirancang.. nak tau sapa.. next n3 k.. :D




tambah la pendapatan korang..
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


18 ulasan:

eiza in the house.. berkata...

wah sedapnya mirul makan tu..rasenya kita penah makan sekali...tp masa tu tahun lepas punya raya..sbb masa tu g umah kwn kat tmn manis tu..sedap n mmg kata kwn situ selalu penuh..:)

thanks sudi berborak ngan kita tadi n jd follower..wlpun baru jumpa mcm dah lama jerk kenalkan ..hehe

umminabilah berkata...

syok gak wat n3 psal mkn2 ni kan kak? nti nk wat gak ah..

KV berkata...

punya lah feeling mirul makan. Sedap sgt ke mirul oi?

Mak Su berkata...

ni geram ni tengok sate ni...nak nak nak

ikiqzana berkata...

biasa la rina.. anak zana iqbal camtu gak.. dulu kuat tul makan.. skrg ni nmpk badan dia dh susut.. maklum la dh sekolah..

honeylanz berkata...

lama x mkn satay! sedap lak..hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~eiza~
hi..hik..hik.. ha'ah kan kat situ ramai betul yg dtg makn..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
saja je tu.. takde idea...hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~KV~
ha'ah.. feeling habis tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
heh..heh..heh.. harap mirul camtu gak la

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
heh..heh..heh..

nza berkata...

amboi power la mirul mkn. Kalah aunty kalu cam gini...Ha patut pn kalu bdn mirul bambam....hi.

r0ha!Za berkata...

aish mirul ni..mkn satay smpai senget2 lak..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
heh..heh..heh.. tgk la Mirul camne..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
feeling tu.. dik..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

makan mirul jangan tak makan...

Nana berkata...

amboi sedap nye mirul makan sate damia pun suka sate