N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Okt 2009

PenDrive ????

Salam Semua..


Eeeemmmmmm... hari ni cocer redup je
nak kata mendung pun tak.. nak kata panas sgt pun tak..
bila cocer cam.. rasa ngantuk je yg lebih.. :D
pagi ni cam blank skitt.. tak tau nak story mory pasal apa...
heh..heh..heh.. blh ckp camtu.. ??
okies la tadi aku ada la baca email yg aku terima...
untuk menghilangkan rasa mengantuk ni ha..
tgk la satu email ni.. berkenaan ngan pendrive..
tau apa tu.. ?? mesti korang pakar kan.. apa tu.. pendrive
so takyah la aku nak explain pekebendanya tu..
klu nak tau gak.. g tanya pak google erk.. malas la aku nak explain..
emmm tomey2 plak aku tgk pendrive ni..
macam2 aksesori yg ada...
agak2 korang la kan.. ada tak kat sini..
jom tgk.. buat cuci mata yg mengantuk.. :D
hah.. ni namanya pendrive sepit baju.. khas utk suri rumah yg skkeee sidai baju.. :D
eemmm ni pendrive picagari.. khas utk para misi2 atau doc je ya.. :D

eemmm ni pendrive tie.. khas utk golongan yg koprat lor.. :D


hah.. ni pendrive emmm apa ya.. agak korang la.. sesuai tuk sapa... yg skee traveling kot..

hah.. ni pendrive kunci umah ke.. kunci apa2 la.. khas utk semua :D

eemm ni plak pendrive domino.. utk sesapa yg skee main game domino ni :D

ni pendrive emmm apa ya... aku pun tak tau.. utk sapa yg sesuai guna.Kita panggil dia pendrive bintang la.. :D

hah.. pendrive yg tomey.. ala2 cam kayu kan.. utk sesapa gak la :D

hah.. pendrive ala2 lighter.. khas utk perokok tegar kot.. :D


wallllaa... pendrive burger..utk pecinta burger.. :D
eemmm pendrive kayu... khas utk pembalak kot.. :D



wah.. pendrive lego... utk yg skee main lego ni.. budak2 kot.. :D

eemmm pendrive cincin.. sesuai utk pasangan.. :D

hik..hik..hik.. pendrive bear yg macam ala2 tengkorak plak aku tgk..

alamak.. ni blh dikategorikan pendrive gak ke..

pendrive kaset.. utk pecinta muzik..

aayyoooo... ada sesapa yg minta ngan pendrive ayam mati ni.. masuk ikut b***t*t tu..

heh..heh..heh... pendrive bateri.. klu korang bateri korang.. blh guna ni kot.. :D


heh..heh..heh.. pendrive yg ala2 tiub water color


hah.. ni aku skkeee.. cute je...


hah.. ni plak pendrive roti ban.. bagi pencinta roti atau pembuat roti :D

hah.. ni pendrive khas utk para doktor.. tapi utk doc IT.. klu pc korang atau lappy korang sakit.. blh guna ni.. :D

ni pun pendrive lego gak la..
hah.. ni pendrive naruto... ataupun ninja boy.. kepada pencinta katoon tu.. blh guna kan..


heh..heh..heh.. pesen pendrive selipar jepun..


waaalllllaaa... pendrive kasut la plak.. cam kasut mirul je aku tgk :D

heh..heh..heh. ni pun pendrive makanan.. kepada pecinta pizza n burger gak ni :D


hik..hik..hik.. pendrive tembikai or semangka.. utk pencinta buah


hah.. ni pendrive transformer..
pendrive catoon... ni pun tomey je...


pendrive aksi2 binatang... khas utk pencinta binatang..

hah.. ni pun pendrive picagari.. khas utk para yg berkenaan lor



pendrive serba guna... khas utk sesapa je

eemmmm pendrive catoon apa ni ya.. khas utk semua gak la..
heh..heh..heh.. tu dia..
saja2 for fun ok...


tambah pendapatan korang tu.. dengan klik sini



13 ulasan:

umminabilah berkata...

wow...so uniknye...cute sgt2 koleksi pendrive kt atas..he..he

honeylanz berkata...

bestnye if ada yg bunga! hehehe now pakai yg twist tu aja..

reen berkata...

cute la..
kreatif&inovatif sungguh!!
ad jual x kt pasaran kita ni??

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam ....huuuu santekkkkk....ada juai mana nih......ada jumpa habaq mai nak kirim bli satuuuu...

ninie's corner berkata...

wah.....macam2 adaa.....cutemiut gitu.....

[-suziey-] berkata...

ye mmg cutemiut thumbdrive itu..aku paling suka burger itu..kalu posa xleh bw..tkt lapo terngap plak burger itu..ekekek:p

Mama-Danish & Sarah berkata...

alahaiiiiiiiii....cutemiut semuanya...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

heheheh...lawo kan?? aku sukerrrr...

harap2 jap lagi sampailah Pendrive ni kat M'sia...ker dah mmg ade kat M'sia hahh??

aku kelako tgk yg bear tu, yg ayam tu ngan yg bugger atas sekali....

kah kah kahhhh...mau kena rompak lak pendrive nye ni kang

r0ha!Za berkata...

comel lak pendrive tu yerk..nk tergelak pn ade..kalo ade kt sini mau d belinya..wt koleksi jer..

Dee berkata...

cutenya..kalo dee pilih yg kecik2, comel2 je..

atashinci_83 berkata...

ciut miut,comel tol cam aku..huhukk(perasan yerk)

viruspadu berkata...

dapat pendrive beger tu syiokkkkk

i likee

kretip betul dorang ni kan

IeYzA berkata...

ske lar tgk pendrive yg tomeeiii2 nie..nak beli satu leh tak??nak beli kat mana yek????