N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Okt 2009

Lunch Di Mana..???

Salam Semua..


Waallllaa wweeiii hari ni lambat plak nak hapdet blog ni.. :D
Ada yg tertunggu n3 dari aku utk hari ni.??
hah.. jgn nak perasan.. ko bukan la glamer ya rina oooii...
hik..hik..hik..

Pagi tadi.. sampai je kat desk aku..
tetiba terpandang satu note kat skrin pc ni..
kena attend meeting la plak..
waduh2.. waduh2... terus gabra jadinya..
meeting pe plak la ni...
eemmmmm diaorg ni nak buat meeting suka hati je...
lain kali beritahu la awal2.. blh gak buat preparetion..
ni tak.. ala2 dah macam meeting tergempar dah plak..
nyampah tau.. terus mood jd cam tak tentu arah aku dibuatnya..
sib baik la just meeting utk all schedule mesin2..
kira aku just duk dan dgr je la..
sebab bukan aku yg incharge...
syukur gak la... :D
klu mau haru biru jadinya..
maklum la.. meeting cenggini yg lecehnya bila kita tak prepare..
so jadi hura hara plak kan..


okies.. aku takmo citer aaarr pasal meeting tu..
bukan urgent pun.. dan bukannya melibatkan aku kan..
tapi aku nak citer makan lunch utk hari ni..
heh..heh..heh.. hari ni tekak aku gilos nak makan Mc D la plak..
(uuiiisshhhh lama giler tak makan kat McD ni tau..
seingat aku la last makan masa kami baru2 kawin dulu kot.. )
makanya ngan nada yg ngades siap pujuk rayu bagai
aku ngan cik abg aku berdesup ke McD kat area2 Carrerfour tu..
cadangnya nak tapau je... ala kira drive thru la...
tapi kami g naik moto je kan..
cik abg aku kata.. mkn situ je la.. mls plak nak tapau2..
hah.. lagi bagus kan..
so hari ni menu lunch kami hari ni ala2 western la plak..
jom layan gambo menu kami..
( heh..heh..heh gambo2 ni pun cik abg aku siap perli tau..
hah.. makan kat sini tak nak masuk blog ke.. )
hik..hikk.hik..hampeh betul laki aku ni tau..
siap perli2 plak.. :D

aku ambil set Mc Lunch je.. yg besar tu actually set promosi..kan sekarang ni tgh promote glass coke tu.. kena beli set large baru dpt free glass tu.. (pandai kan diaorg ni.. )


kami mkn ni.. nampak sgt lama tak mkn sini.. smpi kotak nya pun dah bertukar rupa

heh..heh..heh.. see dah separuh McChiken tu aku bedal.. emmmm yummy..yummy dah macam org ngidam.. (hah.. korang jgn ingat aku tgh mengidam yo.. takde maknanya...)

dah habis mkm.. burrpp.. alhamdulilah.. kenyang..so apa lagi.. gerak blk ke ofc lor..

ni plak fries size large.. tak habis tau.. kami berdua makan.. ate aku kan beli 2 set.. satu set large satu set regular je..tu yg satu fries ni bawa blk je..

hah ni la kotak contour glass coca-cola tu.. hari ni punya kaler green.. dia setiap hari akan bertukar kaler kan.. satu hari hanya satu kaler je di promosikan..

hah.. ni la bentuk glassnya.. memang kaca okey.. cantik gak.. cuma tak berapa nak ijao la plak..

so tu je la nak story mory.. :D sorry la korang.. gambo blurr.. ate guna kamera hp je.. tu pun duk pinjam cik abg aku punya hp.. :D


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78

http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


33 ulasan:

mummy_ayu berkata...

emmm...cedap gak mc'd..macam nak jugak la...plus malas rasa nak masak hari nie...dapat gelas lagi kan...good idea!ma acih!

J@J@ / Bini The Rock berkata...

mcD? belom sampai seru...
aku nak tri Mb la kat bin obod bandar tu...ko penah try? best?

aku dari puasa dulu berangan nak buka kat situ....tup2 dah raya pulak..(ceh mcm puasa 2 hari je gayanye...) keh keh ekhhh!

Nurhayati berkata...

alaaaa nak gelas gak.. tapi kalaer pink dah habis.. sedihnyeee

mamarempit berkata...

MEKCIKEN....MY PEBERET....muahaha...lame gilos tk makan tu weh.....

ibu_umairah berkata...

wahhh makan mac'd.......
terliur balik ini,selalunya makan rendang je ini

umminabilah berkata...

kite pun dh mkn kt mcd smata2 nk dpt glss tu..kta dpt warna cool blue

Dee berkata...

kaca eh? nk rembat gaklah satu..

[-suziey-] berkata...

adeii lapo la plak..tingin nk mkn mcd:p

azuan berkata...

wah! nak jugak..

nza berkata...

wah,wah,wah...g dating ye...nk ikut gak la!!!!!

r0ha!Za berkata...

aish..dh lama x mkn kt mcd ni..last 3 thn lps..lapo lak..haha..aik..kna g jgk ni..nk gelas pnya psl..

Dj Epoi berkata...

Gua tinggal colour pink jew yg belum dapat lagi....yang bir dan hijau dah dapat dah huhuuuuuuuu.....

Big Mac satu? heheheh

izan ishak berkata...

bestnye makan mcD...nak jugak!
gelas tu kaca ke?...
kalau izan, kenalah pegi 4 kali baru nnti xberebut...
sorg satuuu!

**selalu kena perli dgn zul jugaaa...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
MB.. eemmm belum lagi.. try la.. pastu nanti ko blh belanja aku mkn situ plak.. heh..heh..heh

mama double A berkata...

kak cute... lama sya x kecni... byk ketggalan story best ni hehehe
maklumla lame x update blog pembawa bdk... hehe
asek main game kat fb jek huhuhu
senang2 dtg bday Auni sbtu ni, add nye ade di blog sya...

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah kan..kena la g hari2 klu nak kumpul gelas tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamarempit~
sama la...

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_umairah~
hik..hik..hik.. tu la pasal.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~uminabilah~
hik..hik..hik.. dh lama tak mkn. tu yg cam ngidam tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
ha'ah kaca

atty's berkata...

kty makan mcd..ni kerap sgt..kdg susah nak sekat...now dah ado 3 kaler gelas tu..bygkan kekerapan mkn mcd..hehehhe

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..lapo erk.. g la mcD..

CuTeMiUt78 berkata...

~azuan~
hik..hik..hik.. nak g.. mcD

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
hik..hik..hik.. hari2 kami dating tau

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
g jgn tak g

CuTeMiUt78 berkata...

~dj Epoi~
walla weeiiii... maknanya hari2 la g mkn big mac yo

CuTeMiUt78 berkata...

~Izan~
ko takyah g ulang2 dik.. oii.. ko order je 4 set large punya sekali gus... senang kan.. :D

* sama gak ngan cik abg akak yo..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama double A~
ha'ah.. lama tak menjengah sini ya.. eemmm besday auni ya.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
wwaallllaaa.. caya la kty..
dah ada 3 koleksi gelas tu... kita ni la satu.. rasanya tak dan la nak kumpulkan semua

Nana berkata...

wah tiba2 tingin nk mkn mcd hehe..suka gelas tu lawo kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
mkn..jgn tak mkn.. heh..heh..heh.. lawo kan. sayang nak guna..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

perlis tak dak mcd huhuhuhuhuh