N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Okt 2009

Sapakah Yg Dpt Capture 22407 ???

Salam Semua..


Ahaha.... ni nak anounce kan pasal capture no 22407
eemmmm ada sesapa yg dpt print screen kan..??
sebab tadi ni masa aku masuk blog aku ni..
skali tgk.. no nya dah pun meningkat ke
*
*
*
*
*
*
*

hah tu dia.. dah 22454 plak...jauh betul tu..

Emmmm bila check email takde plak yg hantar utk capture tu.. kot la ada yg terlepas pandang kan... ataupun ada yg tak nampak no capture tu time masuk blog aku.. (mana la tau kan.. time dia masuk blog aku.. no tu misssing in action.. tak keluar...) so aku akan tunggu sampai esok utk sesapa yg dpt print screen (tapi lupa nak email aku ke apa kan..) tapi klu takde gak.. makanya hadiah misteri tu.. akan kuberikan gak.. tapi kepada first person yg dpt teka maksud misteri no 22407 tu.. (sure korang blh trace sapa dari kotak komen utk n3 capture ni..klu ada org yg hantar email tentang capture tu.. makanya hadiah tu milik dia lor) so kena la tunggu sapa yg kena...



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78

http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


13 ulasan:

UnGu VioLet berkata...

akak nie.. rajin sungguh contest yer.. agak2 bilelaaa hadiah mar terbang ke sini.. terus menanti nie.. hehe

umminabilah berkata...

alamak...terlepas capture no. tu..hu..hu

Mama-Danish & Sarah berkata...

me dah berjaya....alhamdulillah..

nanti ain email kat rina k.

mekasih coz anjurkan contest ni. besok ain publishkan n3 nya.

honeylanz berkata...

mesti ada tuh.. siapa agaknye..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Tahniah pada mama danish...

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~
hik..hik..hik.. saja suka2 mar..

ooopsss.. lama gak kan akak nak pos.. nantikan ngan sabar ya

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
emmm... takpe.. cuba lagi next contest k

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
wallla... dah ada pemenangnya.. okies.. email kita k

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ha';ah.. dah ada dah.. nantikan n3 akan dtg

CuTeMiUt78 berkata...

~jaja bini the rock~
yup..

ikiqzana berkata...

taniah la wat pemenang...

r0ha!Za berkata...

sngguh frust..huhuhu..

JIVEBUMZ berkata...

ala kak saye terlepas sudahhhhh