N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Okt 2009

Hik..hik..hik.. Mirul lagi !!

Salam Semua..

Emmmm okies lupakan jap tentang geram aku di n3 yg lepas..
la ni.. nak story mory pasal Mirul lagi..
Ni tentang satu lagi gelagat Mirul klu time aku tgh melipat kain baju..
nak tau apa yg dibuat...
jom tgk aksi2 Mirul ni..

hah... cuba teka apakah yg dia buat tu...

heh..heh..heh.. taraaa tgk apa dah jadi ngan Mirul

Mirul kena kurung ngan bakul kain baju aku
sib baik bakul ni jenis yg blh lipat tu..
smpi dah naik koyak dah.. bakul lipat tu..
dikerjakan dek Mirul..
memang klu time aku duk lipat kain baju bagai..
tu la yg akan dibuat..
dah malas aku nak marah2 dah.. janji dia diam tak ngacau aku melipat kain baju.
korang tgk je la aksi2 Mirul bersama bakul kain tu..

tgk... siap dia blh nak baring kat dlm bakul tu...

hah.. buat muka plak.. bila kita kata jgn la koyakkan lagi bakul tu.. dah la koyak sana sini

aaaauuummmmm chak... blh plak dia intai celah2 lubang yg dah koyak tu... ish..ish..

tolong..tolong.. saya kena kurung... hah..hah..hah..

eennnnngggg.....ennnggggg.... saya naik car bakul ni... (memang dia yg kata car bakul.. blh gitu.. )
hah.. tu la gelagat dia klu time aku duk melipat kain..
lawak kan Mirul ni..




jom tambah lagi pendapatan korang..


26 ulasan:

JIVEBUMZ berkata...

aduyaiii mirul apa ko buek nie mirul??? hihihi ada2 aje budak mirul nie kan.. kelako la muat plak dia masuk dalam tu kan kak..hehe

** atie + farid + aisyah ** berkata...

hahahahhahaa...........kelako yg mirul ni...comel jek duk dlm bakul.....

kak..tahns 4 d kad raya..sory tak dapat balas kad raya...tp nnt atie balas kad lain ye...hehehehe

umminabilah berkata...

ish..ish mirul kelakar betul..same cam nabilah bile ummi nk lipat kain cbuk nk duk dlm bakul..

Mawar_berduri berkata...

hiihi..Cutenya...mau klau nak marah pun tak jadi ..Cute la si mirul ni...

Purpleheart berkata...

Hehehehe.. satu cara untuk elakkan diri dari kena gigitan nyamuk, tiada aedis, tiada denggi..
betul tak mirul???

[-suziey-] berkata...

hahaaha lawak giler la mirol ni..comel jek:p

ikiqzana berkata...

mcm2 adik mirul ni buat.. comel betul la.. smpi koyak bakul kain tu..hehehe..

izan ishak berkata...

huishhh...ada2 aje mirul nih...
seb baik bakul boleh lipat2...
nnti k.rina beli yg lain laaa...

Mama_Aqish berkata...

ni ape kes mirul ni...kelako tol la mirul...pandai dia wat lawak....cute je gitu

mamamiera berkata...

kehkehkehh.. mirul mmg lawak gilez.. ketawe zai s0rang2 ngadap pc ni.. mmber p0n tercengang nengok haku ktawe s0rang2..
zai igt nk cadang astr0 wat raja lawak versi baby punye.. pastu mirul join.. gerenti aunty zai undi byk2 smpai mirul menang..

*k.rina, rasenye bl0m ade org wat contest aksi lawak baby ye.? kal0lah ade.. zai mau mirul yg menang tau..

r0ha!Za berkata...

aishh mirul ni..ade2 aje gelagat dia..pndai btl dia nih..

reen berkata...

dh x de koje len le tu si mirul ni ye..
lawak2..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh.,..heh..heh..muat je.. bakul tu.. jenis yg blh lipat2...

CuTeMiUt78 berkata...

~atie+farid~
hik...hik..hik.. lawak kan mirul..
ala takpe la.. janji dah sampai kad tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
ha'ah tu la.. nak beri dia jgn kacau.. gitu la caranya

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
ha'ah memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~purpleheart~
ha'ah la kak.. betul..betul..betul.. pandai akak

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
lawak kan :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
ha'ah tu la pasal...

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
heh..heh..heh.. tak kose asyik nak membeli je dik

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
heh..heh..ni kes nak beri dia diam jgn kacau ibu dia lipat kain..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
hik..hik..hik.. idea yg bernas tu.. memang takde org buat contest utk baby paling lawakkan..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik.. lawak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
memang takde keja dah tu...

Nurhayati berkata...

hahaha rasa nak guling je tgk Mirul ni la.. pandai buat orang gembira kan.. keletah betul aksi dia..

MAMADANISH78 berkata...

mirul ni bkn setakat pak lawak je tau...kreatif bijak sekali...hahahaaa...leh pulak dia buat adegan mcm ni..lawak btol