N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Okt 2009

Office Aku Lengang???

Salam Semua...

La..la..la..la.. mari berjimba2..
heh..heh..heh..heh..heh..
napa aku kata gitu..sebabnya..
*
*
*
*
*
*

see office aku lengang..

heh..heh..heh.. abaikan office aku yg berselerak itu.. aku snap dari tmpt aku lor..

budak2 cino kat office ni semuanya g melawat... ate hari ni mayat akan dihantar ke kubur...harus la semua pergi kan.. bagi penghormatan terakhir gitu..yg tinggal kami 4 org je melayu..

waalllllaaa.. sungguh sorga...

korang bayangkan la..
yg mati tu.. mak pada bos kami..
jadi yg pergi.. eemmm harus la semua skali tau..
2 bas utk menghakut semua sanak saudaranya
1 traler utk menghakut semua bunga2 si mati..
bas n treler adalah company yg punya..
tu kaum dia la kan.. cuba kaum kita..
ada yg kisah.. tak kisahnya....
la...la...la....la...la.. !!!







tambah pendapatan



18 ulasan:

umminabilah berkata...

wah kak...bersenang lenang lh kite yekk...huhuhu..

atty's berkata...

wah rina..ari ni ari bebas sedunia..hehehhehe

♥ QaseH ♥ berkata...

wa enjoy la kak...aper lagi karok kak...layanzzzz..hehehehehe

ZIANA ♥ FARREL berkata...

akak...opis sy tiap2 ari lengang sbb sy je pn yg duk kat opis ni..huhuhu...

reen berkata...

wahhhhh..suka sakan la akak...
line clear ni kak..jom joli katak..hahaha..lalalalalala..

zh-ena berkata...

wah goyang kaki ajer la hari nie..

r0ha!Za berkata...

best ar xde org kn..kita enjoyyy

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wuiiii....cam kapal Titanic karam la opis ko!! xD

weyy! aku tetiba teringat apak bos aku, dulu dah koma..tekanan drh very tinggi woo..tup2 skrg dah gerak, dah leh jln2 dah..tapi degil katanya! xO

Bos aku siap cakap, "patot sudah kena 'save' la..nnt kena 'virus Trojan' lagi bikin susah woo"

dia buat apak dia cam komputer bongok dia ko tau! hahahahah...
sampai laa ni tak jalan2 lagi..sehat sokmo.. :(

klu tak, aku pon melalui juga saat bahagia mcm ko ni rina ... xD

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
ha'ah.. memang pun...

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hik..hik.hik.. hari mengular..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
nak karok pebendanya.. takde karoknya

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
oh ya ke.. office akak ni jarang lengan camtu.. ala2 macam pasar dah

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
harus gitu.. jgn kan kata joli katak.. nak joli badak pun blh

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
bukan setakat goyang kaki.. pala.. tangan.. badan semua blh goyang la

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
harus gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
bukan takat titanic karam.. dah lebih dari tongkang pecah dah..

la blh gitu plak.. ish..ish..

[-suziey-] berkata...

umangaih..mak bos mati abis satu opis g melawat..waaa bole la blogging dgn amannyaL:p

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah.. sok2 bos mati.. cuti satu company...