N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Okt 2009

Sabtu Yg Malas Keja!!

Salam Semua..

Waaallllaaaaa hari ni adalah minggu pertama aku keja utk hari Sabtu..
Sgt la boring yg amat..
keja semua dah aku siapkan...
makanya dari semalam dan hari ni adalah masa utk blogwalking..
Insyallah...
tgk keadaan tenet hari ni...hik..hik..hik...
eemmmm hari ni planning nak main masak2 blk keja nanti..
sebabnya kawan cik abg aku nak dtg umah..
ala satu keluarga je pun..
dari hari tu.. dia nak dtg beraya.. tapi asyik la pintu umah kami tutup..
ate raya kan.. makanya tutup la pintu kami tu..
hah.. cakap pasal ni kan.. aku pun dtg idea tink..tink..tink.. (bunyi idea dtg)
alang2 aku dah nak buat mini masak2.. makanya aku pun nak menjemput kawan2 aku gak..
tapi bukan kawan keja... aku jemput kawan blogger yg duk sedaerah ngan aku.
semalam aku dah msg2 ngan blogger ni.. utk menjemput dan mengconfirmkan kedatangan dia mlm nanti... klu nak buat siang.. tak dan la.. kan.. ate aku keja la ni..
tgk la jadi ke tak pertemuan kami tu.. insyallah.
Ni kira 1st time nak jumpa ni...ish.. berdebar 2 tau...
korang nak tau.. sapa blogger tu..emmm nantikan story mory aku nanti..



tambah pendapatan korang ngan klik sini


24 ulasan:

atie berkata...

Sapalah tu ye rina, yang pasti bukan kaktie kan....huhuhu.

Sitisifir10 berkata...

a'ah ek...kebetulan esok pun ada sorang my fren nak dtg umah, apsal tak terfikir nak jemput blogger2 yg duduk dekat2 ni ek...thanx for the idea... pss...nk dtg esok, datang lah.. :P

Purpleheart berkata...

Ala ciannya dia kena keje.. ari sabtu ahad kan hari untuk rehat, kan?? sesekali aje kan?? kan??

mamarempit berkata...

jaja pegi tak ni...wa...kalo mama dekat..sure mama pegi gak kalo dijemput...hehee...

nza berkata...

wah, bagus betul la rina nih..Kak nza msh blum wat open-house cz umah asyik open manjang...Kekwn dh bising nk dtg. Ha jgn xtau saja le tu nk wat formal2 gitu...hi..Vitamin M msh melanda..

U-jin berkata...

nanti upload gambo tau..hehe

Nana berkata...

rajin ek wat open hse

grow2g3th3r berkata...

tak mau jemput kita ker???

Mama-Danish & Sarah berkata...

seronoknya nak jumpa sahabat blogger.....mesti sakan bercerita kan...

izan ishak berkata...

hehehe...jom kite teka sapa yg kena???

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
nak tau sapa.. nantikan n3 akan dtg

CuTeMiUt78 berkata...

~sitisifir10~
heh..heh.heh.. blh ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~purpleheart~
tak la kak... kita memang keja sabtu.. tapi altenate.. klu minggu ni keja.. minggu dpnnya tak keja plka

CuTeMiUt78 berkata...

~mamarempit~
harus gitu.. la.. mamarempit kat ne.. klu dekat meh la dtg umah kita

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
oooppss.. bukan la kata open house.. dah disebabkan ada member nak dtg kan.. makanya jemput yg lain2 sekali harung.. senang..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
mini open house

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
harus gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~grow2g3th3r~
heh..heh.heh.. dkt ngan kita ke.. meh la kerumah

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
yup..memang seronok gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
walllla mari kita tgk.. sapa kah itu.. heh..heh..

Dee berkata...

salam rina..berhari2 dee masuk umah rina..nk tinggalkan comment..blogger buat hal lah pulak..cam hampeh. Kalo dekat je umah rina tu..dh tentu dee serbu..kihkihkih..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

berdebar?????

wakakakakkaka....haru aku dengau!

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
oh ya ke.. ha'ah.. lately ni blogger susah skit kan..emm klu dekat.. serbu jgn tak serbu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~jaja bini the rock~
berdebar nak jumpa ko la.. haru je kan.. wakakakakaka