N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Okt 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway

Salam Semua..

Waallllaaa... sgt la teruja..
Hah.. sebab apa tau..
sebab ni ha..

syarat-syarat sgt senang & mudah :


1.Terbuka kepada smua blogger
2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE tentang giveaway ini
3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
4. Add banner di atas di sidebar blog anda
5. Pastikan ada link
MamaTisya (no link back will be disqualified)
6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
7. Sila tinggalkn nama & email anda di
cni
8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti
apa tgu lg....
jom rmi2 join

hah.. senang je kan.. tak yah susah..
heh..heh..heh.. bila dah habis raya ni..
mula nak korek sana sini..
nak cari dan kumpul blk mana yg dah habis..
bukan kumpul kuih raya tau..
tapi duit.. ya duit.. yg dah habis utk perbelanjaan raya..
makanya nak kena kumpul lagi..
maklum la.. kita ni bukan budak2 yg dpt duit raya kan..
sapa yg nak beri..
heh..heh..heh..
so harap2 aku terpilih la ngan mr. random tu..
hah.. give away ni akan berlangsung dari
bermula 6 oktober
hingga
14 oktober 2009tepat pukul 5.00 ptg
n3 ni akan melekat kat sini smpi la tamat tarikhnya


http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78

8 ulasan:

[-suziey-] berkata...

semoga ko bertuah..ko slalu jadi pemenang bertuah..aku ni ha..xdo nyo nk bertuah..ekek:p

umminabilah berkata...

gud luck kak..

r0ha!Za berkata...

duit..duit..rambang mata jap..hehe..
harap2 kali ni kak rina blogger bertuah itu..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
harap2.. masin la mulut ko tu ya.. mengatakan aku ni bertuah.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
thank ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
insyallah dik.. harap2 gitu la ya

reen berkata...

gud luck sis!!..

klu bjaya jngn lupa banje ye!!:)

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
insyallah