N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Okt 2009

??????

Salam Semua...
Aaadddoooiii la.....bertambah2 bengang ni..
dari tadi aku try nak masuk blog.. tak lepas2..
ni pun ala2 sengal2.. jap2 ok.. tgh nak taip n3 tetiba blank page plak..
pastu.. nak g jengah blog kengkawan pun tak blh
time nak buka blog sendiri pun skit punya lama..
asyik la duk refresh je....
memang menguji kesabaran betulll
sebelum2 ni tak plak camni..
korang plak camne erkk... apakah sama kes ngan aku hari ni..
sampai bila agaknya berkenaan cam ni...
hampasgas betul la....


12 ulasan:

atie berkata...

memang ler hampas, akak pun camtu gek rina, slow sangat

r0ha!Za berkata...

kita serupa..slow sgt..nk bukak blog sndri pn ssh..esok2 ok la tu

Tukang cerita berkata...

samalah...
internet tgh bengong...
fb pun sama....

[-suziey-] berkata...

hmm so far mmg elmbap klau o9 dr opis..klu kt umah ok no prob..superb..tu bz sgt kot line..

reen berkata...

eh..samalh smlm..
ingt tenet sy jek yg pblem..
ad ke masuk blog mmber..pic ank..tukat jd pic ikan..hmpeh tul!!

ibu_umairah berkata...

sama la kite juga...tak tau kenapa apalah sengal sangat tenet ini entah!!!!rasa nak hempas jeee

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
hampasgas betul kan kak.. lemau semacam je

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ahkan nak buka blog sendiri pun ambil masa berjam2 gitu... emmmm harap gitu la.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
yup..betul..betul.betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tmpt aku bukan setakat kat ofc je.. kat umah pun sama.. mengong

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik...hik..hik.. tak patut betul tukar jd gambo ikan...

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu umairah~
ha'ah rasa cam nak hempuk2 je kan.. :D