N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Okt 2009

Senin yg Biasa2 je !!

Salam Semua...

Slamat pagi Isnin..
Ceria tak pagi ni.. ???
aku.. cam biasa2 je.. nak kata ceria sgt tu tak la..
nak kata black monday pun tak...
kira mood hari ni sedang2 je la...
so hari ni pun dah 30 Syawal kan..
bermakna.. dah nak habis raya aidilfitri utk thn 1430 H
Raya utk thn ni.. aku cuma rasa kemeriahannya masa seminggu awal raya..
pastu bermula la episod sedih dlm keluarga kami
dengan berita2 kematian yg berturut2 minggu..
segala apa yg terjadi sudah suratan.. bukan kebetulan..
kami redha ngan semuanya...
semoga semua arwah2 yg pergi.. dicucuri rahmat
dan ditempatkan bersama org2 yg beriman..
insyallah.. !!!!
harap selepas ni.. bahagia akan bersinar kembali..
okies.. kita tutup kisah sedih..
tuk hari ni..
esok lusa kita tak pasti kan apa yg bakal terjadi..
apapun aku nak ucapkan ribuan terima kasih
pada korang2 semua..yg memberi ucapan takziah..
terima kasih diatas keperihatinan korang...


tambah pendapatan korang ngan klik sini

http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



9 ulasan:

umminabilah berkata...

salam...akak salam takziah atas berita kematian tu..yg hidup msti teruskan hidup...

r0ha!Za berkata...

ceria2 sllu ok..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku nak wat N3 pasal kunjungan raya MIL aku hari smlm..tp aku lupa lak bwk ikan biru aku tu..aduhaiii..
terpaksa la aku memerap dlm bilik smbil termenung atas kealpaan aku....

**cheehhh!! ayatt terkutuk.... xP

Mama-Danish & Sarah berkata...

semoga awan mendung kan berlalu pergi dan kehidupan kembali berwarna pelangi....

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
yup..betul tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
la.. sejak bila plak.. ikan biru ko tu.. blh tertinggal..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
heh..heh..heh.. insyallah

reen berkata...

samalh..dua 3 hari je ry best..lpas tu biasa jek..

smoga cahaya keceriaan kmbali bersinar smula dlm idupmu..amin..