N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Okt 2009

Tahniah Ned !!!

Salam Semua...


Tadi time lunch aku ngan akak kat office ni
g ziarah member officemate lama kami..
yg baru pas bersalin anak sulung
Dulu budak ni memang keja kat tmpt kami.. tapi dah berenti
dan keja kat JB.. ni dia blk BP berpantang kat umah mak dia..
so dikesempatan ni aku nak ucapkan


New Baby Myspace Comments
New Baby Myspace Comments


welcome to mommies club..





Baby girl yg sgt cute...dgn berat 2.7kg masa lahir
Eemmmmm klu tak silap aku namanya Nur Aleesya Zahra
(ned, klu salah ampun ya... agak terlupa ngan nama anak ko..)
lahir pada Deepavali hari tu.. 17 Oct 2009
kira anak deepavali la ni..
hik..hik..hik...

hah ni la member kami tu.. Ned a.k.a Wahidah namanya...
gambo ni masa dia nikah bulan 12 thn lepas

ni la ibu dan ayah budak tecit tu..
so tahniah diucapkan..syukur alhamdulilah.. selamat semuanya..
hik..hik..hik..
p/s: Mirul sekarang ni.. klu nampak baby camni.. mau di tepuk2 muka baby.. haru je anak aku ni..


tambah pendapatan..
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


17 ulasan:

[-suziey-] berkata...

tahniah ned..ish rs nk baby lagi la..ko xrasa ape aku rs ke rina bila tgk baby..ekeke:p
\ish haru btl mirul nih..penyet la muka baby kena tepuk..hahaaa

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

tahniah untuk kawan rina.....mirul tepuk nak adik kuttt....mintak kat mama yer mirul...

zura@iwan berkata...

tahniah ned....alamak x sbr ye nk bb..huhu...

syok ye tgk bb tuh....cute la..

UnGu VioLet berkata...

cutenye baby tue..
tahniah dr mar..
bufday same ngan mar la..
leh celebrate same2 nnt..
hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. belum ada rasa apa yg ko rasa tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
hik..hik.. hik.. ya ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
takpe.. satu hari nanti.. pasti akan rasa camtu gak

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
oh ya ke.. selamat ulangthn gak utk mar

zh-ena berkata...

berat baby ned tu sama time berat umairah baru lahir

Ahliahnizam berkata...

Sampaikan salam tahniah saya pada ned ye ;)

Doakan saye plak .. Insya-Allah April next year :D

p/s : Nama baby dia dekat2 ngan nama anak buah saye .. Nur Aleesya Zhafirah.

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
oh ya ke...

CuTeMiUt78 berkata...

~ahliahnizam~
oh.. gitu ya.. harap dipermudahkan semuanya...

eemmm dekat2 gitu

r0ha!Za berkata...

tomey baby..tahniah utk kwn akak..
waa..mirul bl lagi nk ade adik??muehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
eemmm nanti dulu la..

IeYzA berkata...

alaaa...tomeyynyer baby bru lahir nie...rasa cam nak baby lagi laaa....huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~ieyza~
hik..hik.hik..hik..

ned berkata...

bkn nur aleesya zahra akk..tp nur zara aleesya!!!hehe..