N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Okt 2009

Hari Jumaat!!

Salam Semua..

Slamat pagi Jumaat..
eemmmm hari Jumat ni.. memang dinantikan betul tak korang..
mood aku pagi td ada kurreeenngg skit...
geram ngan org..
sapa org tu.. ala biasa la kan.. sapa lagi klu tak cik abg aku lor..
sebabnya hari ni dia tak keja..
dia kena g ambil kakak dia yg kat Moakil tu, tuk g ke rumah kakak ipar aku yg kat Pt.Yusuf tu..
hari ni adalah hari ketujuh kakak ipar aku yg kt Pt.Yusuf tu buat majlis kenduri utk arwah.
so dah tau nak g... cik abg aku masih sempat nak basuh keta bagai..
ish.. geram aku..
mana taknya.. masa tu jam dah 7.30 am tau.. aku ni nak g keja..
dia blh la sempat basuh keta... mana aku tak hangin..
macam la tak blh basuh lepas hantar aku g keja..
jam tu gak la dia sibuk nak basuh.. hhhaaiissshhhh....
makanya hari ni aku lambat g keja tau..
sib baik sempat lagi slot kad lagi 3 minit nak ke angka 8.30..
klu tak.. memang kena sain surat tunjuk sebab la napa lambat..
nyampah tau.. klu camtu..
bila dah mood kurreennng pagi2 ni.. makanya, aku jd cam kelam kabut gitu..
ish.. tak skeee la mood camni..
nanti semua keja tak menjadi..
so.. nak tarik nafas dulu..
tarik.. lepas... tarik... lepas...
pppppppuuuuuuuuhhhhhhhh..!!!!

okies lega skit.. heh..heh..heh..heh..sengal...!!!
esok aku tak keja.. makanya planning hari ni
aku akan blk keja kul 3 ptg nanti..
dan akan terus ke umah kakak ipar aku kat Pt.Yusof utk majlis kenduri mlm ni..
Bermalam di rumahnya utk mlm ni..
dan esok insyallah klu plan menjadi..
makanya aku akan menghadiri kerumah rakan blogger
serta ke majlis jemputan Aqiqah Neeza.. insyallah...
ni baru planning.. klu betul jadi.. adalah n3nya.. k :D



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




14 ulasan:

KUNTONG berkata...

kool down cute-miut,jgn naik hanggginnn, kan hari Jumaat..hari barkahhhh. nnti kalau u gi umah Neeza, boleh le jumpa , sya pun gi jugak...(x patut kalau x gi kerana dokat ajo lo)boleh brborak dgn hubby you, dn lain-lain. ok..le aku pak lungo ngedeh.

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

sabaq2......sabaq tu separuh daripada iman......coolllll

J@J@ / Bini The Rock berkata...

muahahahha...hangin naruto ko yek??

aku harap menjadi la plan kita..ape2 pon koling2 la yek.

arini aku geram + sedih..sbb henpon aku dah terbuang semua yg di donlod.. habis semua ringtone, gegambor ilang...terpaksa lah aku donlod lagi byk2 dari tenet...huhh!! (perkara yg aku sgt mencikkkss)

[-suziey-] berkata...

hahhaa..sabo je la..kalu aku pn mmg hangin dh..adeiii..time tu la nk cuci kete..

mamarempit berkata...

sabo la mak encik....hehe..biase la tu...somi saye pun...kalo nk gi mane²...sure dia nk besih kan dulu kete...kalo tk...hii...saye la jadi mangse...pecacai basuh keta....

oit...ade gi maokil ek raye ari tu...

len kali kalo dh terpegi sane....terus kan sket ke labis...leh mandi² kt air panas....

r0ha!Za berkata...

ye la kn..msti kelam kabut kalo kita nk cpt tp jd lmbt..sabo je la

CuTeMiUt78 berkata...

~pak Kuntong~
hik..hik..hik.. biasa la kan.. rumahtangga..
emmm insyallah.. g kot.. tgk esok camne.. klu berkesempatan.. jumpa la kita.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
sabaq la tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
bukan setakat angin naruto.. segala angin puting beliung kot..
la.. siannya ko.. nak tak nak.. kena la download lg

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hah.. tu la pasal.. geram aku..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamarempit~
hik..hik..hik.. iyo la tu..
oh.. insyallah.. beri la contact no.. blh calling.. klu lepas kesana..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah.. tu la pasal..geram tau.. tak skee.. tak sskeee

srikandi berkata...

selamat jumaat.......
interesting..

CuTeMiUt78 berkata...

~Srikandi~
:)