N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Okt 2009

Contest : Unik & Anggun Bersama D'nur Boutique

Salam Semua...

Okies la ni..aku nak join contest lagi..
saja je kan.. join dan memberi support utk rakan blogger..
okies kali ni beri laluan utk ibu Mirul plak menjoin kan diri tuk contest ni


"Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"


contest ni anjuran D'Nur Boutique


D'Nur Boutique ingin memberi penghargaan kepada pelanggan yang rasmi n yg tak rasmi dgn D'Nur Boutique Online. Dengan ini D'Nur Boutique ingin menganjurkan satu contest tuk semua para pelanggan D'Nur Boutique.
utk sertainya jom tgk syarat2nya
Syarat2Nya sangat mudah......

Kategori 1 ( blogger )

1) Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ ( Pelanggan D'Nur Boutique satu bonus ) - terjumpa blog ni masa blogwalking

2) pastu link kan blog D'Nur Boutique kt bloglist korang... - okies dah link kan at cute-miut78link.blogspot.com

3) mesti join followers D'Nur Boutique - dah jadi followers

4) Copy logo contest & letakkan kat sidebar blog korang bersama link D'Nur Boutique... - done

5) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk
"Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"....(tajuk nie jer yg diterima k)

6) letakkan gambo yang nak dipertandingkan.

7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry nie amd emailkan nama penuh, alamat, no tpn, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...

****************************************************

Kategori 2 ( terbuka )


1. Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ ( Pelanggan D'Nur Boutique satu bonus )

2) Send gambar yg nak join contest melalui email dnurboutique@yahoo.com dan sertakan nama penuh, alamat, no tpn, email add.
(senang nak send adiah hehhehe ...... )

3) lastly, add Yahoo Massenger kt list u all.......
Contest akan berlangsung dari
11 Oct - 30 Oct 09
nak tahu hadiah2 nya???.. akan di update kemudian....(Yang pasti dr Koleksi D'nur Boutique)
Pelanggan yg beli atau singgah di D'Nur Boutique ini adalah sebagai tanda terima kasih diatas kepercayaan anda dengan Kami...
Sekian terima kasih.

Hah.. tu dia... okies kira aku ni kategori blogger la ya..
dan gambo yg kupetaruhkan utk contest ni...
*
*
*
*
*
*
hik..hik..hik.. anggun dan unik kah daku..???
dulik..
walaupun aku bukan pelanggan tetap D'Nur boutique ni..
demi suport member.. janji niat nak join kan..
apapun harap penganjur berpuas hati..

p/s: n3 dah melekat ngan gam gajah tau.. so akan berada disini hingga tamat contest

klik sini tambah pendapatan korang..
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


22 ulasan:

Ena Qalinsya berkata...

perghhhh kless ko pakai tudung.. dengan mengerlipnye..dengan rantai krongsangnye.. ko nak p braya umah datin mana tu ekekek

mamamiera berkata...

good luck mommy mirul..

umminabilah berkata...

akak gudluck! kta pun join..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
ha'ah.. tu bukan nak g beraya umah datin.. tapi nak g umah pengantin. hik..hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
thanks

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
mari memeriahkan contest hik..hik..hik

r0ha!Za berkata...

contest lagik..gud luck ye..harap2 menang lagi

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wah kali ni ni mak mirul pulak coba naseb erk...

okey okey! aku support ko dari blkg! moga berjaya...

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
emmm saja memeriahkan contest

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik.. saja coba2 kan

[-suziey-] berkata...

yeayyy mmg anggun gitu..hehe..good luck rina..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yelah tu.. hik..hik..hik..

e_ja berkata...

gud luck!!..semoga berjaya..:D

nza berkata...

ha ni giliran ibu lak. gud luck!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
thank kak.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
insyallah.. kak.. thanks ya

eya berkata...

ngerlipan gitu..semoga menang ye kak

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
harus.. mengerlip2 mata juri nanti.. hik..hik..hik

ikiqzana berkata...

gud luck rina..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
insyallah

reen berkata...

hik3 semalam bc n3..
teruja sngt nk join cotest smpi trlupa nk tinggal komen..hahaha..


cun ar aweks ni..u loook blue!!
good luck sis..menang nt..jngn lupa banje ye..hik3

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
memang skkee bluee.. harus la in blue... wallaaa.. klu menang..