N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Okt 2009

PC Sengal + Mengong !!

Salam Semua..

Ishh... napa ngan tenet hari ni ya..
mengong + sengal + lemau
dah macam ala2 siput plak...
rasanya siput pun cepat gak kot..
korang punya tenet sama tak cam kat tmpt aku ni..??
nak loading sesuatu benda.. punya la lemau betul..
nak check email pun asyik la error je.. nyampah aku..
ada karang kena hempuk pc ni..
ke pc ni berat sgt kot...
emmmm ni dah ok skit la.. tapi tak blh nak lama..
karang dia confirm jd blk...
dah complain kat IT dept...
diaorg pun lemau gak.. buat keja hegeh hegeh je..
mencik aku tau..
klu la aku ni celik IT.. dah aku godek2 dah PC ni..
tapi tak berapa nak celik IT kan..
maka nya duk melangu je la.. tgk PC ni..
sambil tunggu budak IT ni dtg..
okies la korang...
klu ok nanti.. aku sambung story mory ya..






6 ulasan:

r0ha!Za berkata...

sesaje tu nk sruh akak naik angin sket..hehe..
kkdg pc berat ade aje problem nyer
sabar yerk

JIVEBUMZ berkata...

nape tu kak? meh meh saya tolon hikhikhik

umminabilah berkata...

sye pnyer tenet kt ofis ok dh kak

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah.. memang hangin dibuatnya

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
nak tolong yo.. meh sini..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
agak berjangkit kat ko kot.. hik..hik..hik