N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Okt 2009

Selasa yg Ceria !!

Salam Semua..

Slamat pagi Selasa..
So hari ni camne.. ceria2 tak semua..
heh..heh..heh..heh... tanya macam budak skolah la plak kan..
Semalam kan hari yg agak blues clues gitu.. maklum la Senin kan..
so hari ni kot la dah rasa ceria blk kan..
emmm semalam pun masa aku g keja kabus tebal sgt tau..

hah.. see sempat lagi tu.. tunjuk bukti yg kabus tebal masa dlm perjalanan ke tmpt keja..

sedangkan masa tu jam kat dashboard keta aku dah pun menunjukkan ke angka 8.10 pagi tau
tapi cocer mcam baru klu nak kul 7 gitu..
actually n3 ni sepatutnya keluar semalam..
ntah napa tak keluar.. tu yg aku publishkan hari ni dan aku edit skit
penambahan cocer waktu blk keja semalam

baliknya plak.. mendung yg amat..
semua kenderaan pasang lampu..
tapi tak hujan pun..

hah.. sempat lagi tu.. aku snapkan cocer petang aku blk keja tu..
yg mana memang gelap macam dah nak hujan ngan lebatnya..
tapi alhamdulilah smpi rumah hujan tak turun pun..
tu la namanya mendung tak bererti hujan.. :D








tambah pendapatan..

22 ulasan:

umminabilah berkata...

jd betullah kate pepatah tu ye kak? bkan reka2 lh...hik..hik..

honeylanz berkata...

kabus tu mcm 6.30 am x mcm 8.10 am!

Miela77 berkata...

Kat sini pun mendung aje....

Na Shari berkata...

Today is my 'lemau' day...So many things to do, but i don't have enough time to settle everythings...

mama double A berkata...

mmmm :) betul2 mendung x bererti hujan

[-suziey-] berkata...

perghh kabus camtu titon syiok..hehe.
kt kl pn mendung gk smlm..tghari ujan pans

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ha'ah..smlm ptg mmg gelap betol...lagi2 dekat nak maghrib..angin dah mula tiup je..tp alhamdulillah tak jd ujan..

xB

Mak Su berkata...

makanya, air di tempayan dicurah jangan :) (tambah peribahasa)

reen berkata...

cocer suram maram cm ni...ngorok pn sodap!!hik3..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
ha'ah.. betul la tu kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ha'ah.. memang pun.. tebal betul

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
emmm... kat sini ptg je mendung.. tapi tak ujan pun

CuTeMiUt78 berkata...

~na shari~
la ya ke.. takpe.. buat pelan2 k

CuTeMiUt78 berkata...

~mama double A~
ha'ah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
syiok... titon je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ha'ah.. betul tu.. aku dah seriau je tgk langit masa tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
hik..hik..hik.. tambah peribahasa

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
yup... betul tu reen

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

nampak ka jln tu.....

r0ha!Za berkata...

cuaca skang x menentu kn..nmpk gelap tp x ujan pn..tp kt sini tiap2 hari ujan..syok..cpt ngntuk

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
emm.. jalan still blh nampak

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah.. memang betul tu..