N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Okt 2009

Hik..Hik..Takde Keja !!

Salam Semua..



Hik..hik..hik..tgh boring gilos ni..
sebabnya keja tak berapa byk (ke malas.. nak buat keja..)
maklum la dah petang2 ni.. makanya semangat nak buat keja tu pun semakin down
emmm makanya aku pun duk la godek2 gambo2 yg dlm folder kat PC ni..
pastu.. aku try la mengedit.. (lama dah tak buat keja edit2 gambo ni.. :D )
cam best plak tgk
jom tgk hasilnya...


Photo Albums at WiddlyTinks.com
hah.. gambo ni actually gambo Mirul pas mandi..
tgk aarr rambut dia yg terpacak tu.. ala cam bonzer la plak
Photo Albums at WiddlyTinks.com

hah ni plak time dia tido.. cam tomey je aku tgk. Aku skee tgk klu dia tido.. :D

Scrapbook at WiddlyTinks.com

hah ni plak.. gambo lama.. korang pun sure dah tgk gambo2 dia ni.. tapi ni edisi edit mengedit la plak.. :D


Photo Albums at WiddlyTinks.com
ni gambo raya kami... :D

Digital Scrapbooking at WiddlyTinks.com

heh..heh..heh.. my family

okies tu je la.. saja.. kan. Layankan je sengal aku ni.. :D












11 ulasan:

Sitisifir10 berkata...

rajin yek meng edit...huhu..saya nggak pernah lagi edit gambar kanak2 ribena saya ini...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

weh..aku dah terlepas peluang..chessss!!!

Eh, ko ajar aku nak edit gambo lawo2 ni..buleh?
kat mana nak cari ni rina??

CuTeMiUt78 berkata...

~sitisifir10~
hik..hik..hik.. saja je suka2..

CuTeMiUt78 berkata...

~jaja bini the rock~
hik..hik..hik.. takpe lain kali cuba lagi tau.. :D

emm aku dah beri link utk edit2 gambo tu.. check kat blog ko k

ikiqzana berkata...

happy family..

azuan berkata...

edit gamba memang best..huhu

r0ha!Za berkata...

bestkn edit gmba..
leh ilang tensen jap..

suka lak nengok pic mirul yg pkai bju kuning tu..comel..hihi

Nurhayati berkata...

pipi mirul tetap maintain gebu tau..gerammm

nza berkata...

chantik la rina pic tu sume..nnti bg link gak kt blog kak nza ye...org sakit tgh smangat nih....

reen berkata...

pndiny sis mngedit...cantik2 lak tu..
leh ajarkn x?huhuhu..

Nana berkata...

hehe dlu kan time ada tenet kt umah slalu gak godek2 menda2 gini, cari wat frame lawa2