N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Okt 2009

Model Cilik !!!

Salam Semua...

Dah hari Rabu kan..
nampaknya... takde respon pun bagi yg mengatakan blog aku ni bosan..
bukan apa.. kot la kan.. ada yg nak komen...
tapi smpi la ni.. takde la plak..
emmm okies..pada pandangan korang kan..
camne aku nak buat lagi.. utk memeriahkan blog ni..
dan supaya org tak bosan..
ada idea....????
aku dah kering idea dah ni..
ada sesapa yg nak tampil membantu..

Adakah aku perlu sentiasa nak buat contest...??
atau story mory berita2 yg sensasi...???
eemmmm perlu ke sentiasa nak ada gambo.. baru org nak masuk..??
eemmm jom sama kita fikir2 kan ...


*****************************************
emmm pagi2 dah merepek2 la plak..
okies la korang.. kali ni kan aku nak kongsikan ngan korang
model2 cilik (kecik ) yg cun2 gitu..
actually aku ada terima email berkenaan make up utk budak2 ni..
cantik2... aku tgk..
pandai diaorg make up kan muka budak2 ni..

see... cantik2 kan.. jom close up skit..







cute2 semuanya...
eemmmm ala2 dah macam model gitu kan..

jom tambah lagi pendapatan korang..

28 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

yg ada bunga terselit di tepi telinga tu sgt comey dowh..

eRiNsZ berkata...

skarang pon dah sangat mnarik...
abaikan jer yg kata bosan tu...
ntah-ntah dia tak jnguk pon...

eisya bleh join tak geng model model tu?
huhu ibu yg prasan nieh

zura@iwan berkata...

slm ceria d hari rabu kak..

ok la kak x de sapa yg komen blog akak bosan..ok apa..

kita pon x de idea cm mn nk bg meriah kak..sbb blog kite pon dingin jerk..x meriah sgt..hikss

neezareef berkata...

penah dah dpt dlm email..dah lama menda nih ade

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

wow macam anak patumng dah....

Mama-Danish & Sarah berkata...

cutenya bebudak ni kan...

bila dimekap, muka dorang tetiba nampak cam anak dara...hihihi...

delour berkata...

nmpak mtg lak budak2 comei tu..=P

atty's berkata...

cam kty ..kalo time tu kty busan..mmg busan lah blog kty..

tp kty buat blog..utk kenangan..jadik tak pedulik org lain ..hanya utk tatapan sendiri ..tp kalo ade org yg baca .itu kira advance..

r0ha!Za berkata...

uishh..comel2 nyer..klau la itu sy..aishh...udah perasan lebih dh ni..huhu

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
hik..hik..hik.. semuanya sweet la

CuTeMiUt78 berkata...

~erinsz~
eemmm.. mekacih ya.. sebab support..
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
emmm ye kot..takpe la.. janji ada yg nak masuk sini..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
eemmm ha'ah.. memang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
ha'ah.. cam anak patung kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
tu la pasal.. cantik kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~delour~
eemmmm ha'ah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
yup.. betul tu.. tapi bila org yg dtg baca tu.. kata bosan rasa cam tak best gak la kty

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
takpe.. bayangkan..

[-suziey-] berkata...

kalu peknen tgkla gbr bebudak ni..confirm ank cung:D

ape kata ko tukar layout rina..hehe..transform kan dia..;)

ninie's corner berkata...

penah jg dpt email ttg ni.....
mmg comey2, cantit2 ,cute2 bdk2 ni kan.....

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah kan..
alamak.. malas dah nak tukar2 bagai.. klu ko rajin.. ko tlg tukar kan transformasi tu blh tak..

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie's corner~
ha'ah kan

Dee berkata...

kalo ko ngandungkan..ko tenung je gambar2 ni..kotlah dpt anak yg comel2 cam dorang..hehehe..

mai a.k.a ibu leya berkata...

aduh.. comeynyerr.. cam anak patung lak.. kak rina, mai nk mintk izin copy gmbar ni nk taruk kat desktop.. boleh x.. :)

su berkata...

minta izin amik gambar2 tuh! mmg comey! huhu....

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
hi..hik..hik.. tu sudah semestinya.. dulu masa ngandungkan mirul pun.. skkee tgk budak2 comel

CuTeMiUt78 berkata...

~mai a.k.a ibu leya~
copy la.. tak de halnya

CuTeMiUt78 berkata...

~su~
sila2.. ambil..jgn segan atau malu