N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Okt 2009

Aaaaiiisshh.. Pe Hal ni.. ??

Salam Semua..


GGGGrrrrrrrrr...........geram betul la ngan tenet pagi ni..
mengong + biol + goblok + dan seangkatannya lah..
berapa kali aku duk on off pc ni...
lemau semacam... time buka tenet.. terus jd blank page..
ish... geram la weeeiiii..
napa ntah hari ni.. agaknya hari geram utk aku kot..
dah la.. MMS aku tak blh nak send..
bluetooth kat phone pun tak blh nak conection
aaaiiiiisshhhhh pe hal ni ha...
geram ni tau....
Adakah berkaitan ngan gempa bumi yg kat sumatera tu ke...
semua ni terjadi cam ni..
korang ada rasa tak...
semalam petang kan.. aku ngan beberapa staff kat office ni rasa tau..
bergegar2 je... tapi tak berapa kuat la..
macam rasa pening pusing2 gitu...
ingatkan pala yg pening.. rupanya ada gegaran..
ish.. lama gak la... dlm 15 minit gitu.. rasa cam tu..
padahal jauh tu.. tapi kami blh rasa...
sebabnya kami ni duk kat atas bukit...
(office aku ni kedudukannya memang tinggi skit la..
org2 BP mesti tau.. kat mana kilang RAMATEX ni..
memang duk nun kat atas bukit..)
bila tgk berita mlm tadi.. baru tau apa jadi..
rupanya kat Sumatera Barat berlakunya gempa bumi
ramai gak yg terkorban...
baca paper metro pagi tadi..
rupanya bukan kat tmpt aku je terasa gegaran tu..
semua bangunan2 yg tinggi2 yg berdekatan akan terasa gegaran ni..
ish... dasyat gak kan.. ngeri plak rasanya..
syukur la bumi Malaysia ni masih dlm keadaan yg selamat
dari bencana2 alam seperti itu...







duit dah habis utk raya..?? Jom tambah pendapatan korang ngan klik sini


8 ulasan:

atty's berkata...

kty pun baru tau ..dgr berita pagi tadi ..

JIVEBUMZ berkata...

saya pon terasa bergegar gak petang kemarin kak.. takut kan kak

dunia semakin tua..huhuuh

neezareef berkata...

mak aku ckp pakcik aku rasa..aku ckp tade la dia yg pening pala..skali mlm tgk tv la btl upenye

reen berkata...

samalh sis..
tenet smlm bengong..
ye la kn..mlm td tengok berita psl gmpa bumi tu..ksian tul..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
kat sini kita rasa gegarannya

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
ha'ah tu la...

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
kat ofc aku rasa gegaran tu

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah tu la.. kesian kan.. :D