N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Okt 2009

Contest : Aksi Di Adilfitri

Salam Semua...

Okies kali ni aku nak menjoin contest lagi..
disebabkan tarikh penyertaan semakin hampir kan..
makanya sempat la aku menyertai..
Contest kali ni still utk Mirul gak..
dan juga beri support pada penganjur contest...
tajuk contest ni.. lebih kurang cam contest yg pernah aku anjurkan..
cuma bezanya.. contest aku tajuknya "Kenangan menarik di Hari raya" dan contest ni "Aksi di Aidilfitri "
walaupun camtu.. maksud yg sama gitu.. tetap aksi menarik dihari raya..
contest ni anjuran


okies jom tgk syarat2 utk sertai contest ni..

Apakah Syarat-Syaratnya?
Pertama : Uols perlulah menjadi follower Miela77 dan mesti add http://miela77.blogspot.com/ kat link kengkawan uols.
Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan tepek kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog daku.
Ketiga : Buat entri dan Uols tepeklah gambar Aksi Di Aidilfitri yang paling spontan dan cerita ttg aksi tersebut. Tak kisahlah aksi macam mana dan zaman bila janji spontan dan mencuit hati sesiapa yang melihatnya. Kemudian, beritahu daku kenapa uols perlu dipilih sebagai pemenang.
Keempat : Ceritakan apa yang uols tahu tentang Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Penceritaan yang kreatif akan meraih markah bonus.
Hadiah Tambahan
Kelima : Sekiranya anda membeli UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal bernilai RM57, anda layak dinilai berasingan dan mendapat hadiah tambahan bernilai RM40 yang berupa produk UK Antivirus dan Bio Aura. Hanya perlu nyatakan nombor track Pos Laju yang uols dapat semasa penghantaran didalam entri uols sahaja. Pada yang belum membelinya, uols boleh order dan automatik uols layak untuk dinilai bagi hadiah tambahan ini.
Keenam : Sila tinggalkan komen di kotak komen entri ini dengan menyertakan link entri uols dan email address.
hah.. tu dia segala syarat2nya...
so utk contest ni ku pertaruhkan aksi menarik yg aku rasa paling menarik dihari raya
*
*
*
taraaaaa... aksi spontan mirul bermain buai besa..

Hah.. aksi ni di ambil ketika kami beraya kerumah salah sorang kawan mak aku.
Masa ni sebenarnya.. Mirul tak berapa nak berani main buai besa ni..
tapi dlm pada takut2 tu... dia tetap nak naik gak..
bila buai tu bergerak.. jd skeee plak dia..
sampai takmo turun dibuatnya..
see.. nampak senget2 dibuatnya...
memang happy sgt dia.. bila buai tu bergerak..
dan aku rasa aksi Mirul ni dpt mencuit hati para pengadil
dan korang2 yg tgk aksi mirul ni..
(bagi aku so cute tgk Mirul tersengih kesukaan bila main buai tu..)

eemmmm sebab apa aku perlu menang contest ni..
sebabnya aku rasa hadiah yg ditawarkan adalah amat menarik
untuk di cuba.. sebabnya hadiah nya merupakan produk baru
yg belum ada kat pasaran aku rasa...
serta bagus utk kesihatan kita..
jadi semoga Mirul dan aku berjaya dlm contest kali ni..

utk syarat yg ke 4 apa yg aku tau berkenaan
Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal

okies produk ni adalah satu produk
Antidot H1N1 yang diformulasikan oleh Dr. Wan Mahani Zainal Abidin (Ex Research Development Petronas PRSS dan kini menjadi Penyelidik Chemicals Serologist serta Senior Business Advisor Dunita Corporate World.
Produk ni telah diujikaji selama 27 tahun merangkumi lebih 5 ribu pesakit
Penggunaan produk ni amat mudah
hanya sapu di hidung tuk membantu melegakan pernafasan,
blh juga titik 2-3 titis ke dalam secawan air suam/mana2 air dan minum 2 kali sehari utk melancarkan sistem pernafasan..
boleh melegakan selsema, batuk, sakit tekak dan juga demam panas,
selain dari itu.. produk ni blh juga digunakan utk sesapa yg melecur terekan minyak panas..
produk ni sudah terjamin keberkesananya..
so klu korang nak tau lebih lanjut atau nak order produk ni,
jom terjah kat sini
korang blh dpt harga murah dan berpatutan
sesapa nk jadi ejen sila contact Miela.77@gmail.com

hah.. tu dia.. agak2 kak iela blh tak terima kenyataan utk produk tu..
okies jom tgk apakah hadiah utk contest ni..

Pemenang Pertama akan memenangi hadiah yang berupa:-
UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal Bernilai RM20
dan
Minyak wangi Auralife bernilai RM20
Pemenang Kedua akan memenangi hadiah yang berupa:-
UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal Bernilai RM20

dan peserta yang membeli produk kami bernilai RM57 akan layak memenangi kedua-dua hadiah yang bernilai RM40 dan dinilai berasingan.
Kalau sapa2 yang sudi sponsor hadiah, daku amat menghargainya memandangkan kesemua hadiah diatas adalah produk yang daku jual.
Contest akan berlangsung mulai
16.09.09
hingga
16.10.09


okies.. aku rasa semua syarat2 tu.. dah aku buat. Dan semoga penganjur berpuas hati ngan dan harap qualified tuk contest ni..

heh..heh..heh. cam biasa la kan.. klu dah nama pun contest.. makanya duk la melekat kat sini smpi tamat tarikh contest k


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


28 ulasan:

[-suziey-] berkata...

good luck mirul....!! smga menang ;)

Dee berkata...

good luck!!

Nana berkata...

good luck mirul

Miela77 berkata...

Salam..datang menjelajah para pesertaku..semua okies..nantikan keputusannya..

gandakan penyertaan dengan setiap pembelian UK Antivirus bagi membolehkan anda dinilai dua kali..

Promosi terkini beli 3 botol UK Antivirus 5ml hanya RM55 termasuk poslaju..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
insyallah.. hopefully gitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
doa2 kan mirul ya

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
thanks dtg jelajah ni.. emmm cam minat nak membeli.. tapi.. belum pasti nak ke tak nak

@>--ummi zahra--<@ berkata...

wah..gumbira jer tgk muka mirul..
gud luck yer mirul..aunty harap mirul menang yer..

Mak Su berkata...

selamat berjaya :)

maksu ni henpon kamera rosak.. kalau tak boleh tgk maksu sembunyik di sebalik pokok di hari raya :)

r0ha!Za berkata...

ok sprti biasa..gud luck mirul..

CuTeMiUt78 berkata...

~umi zahra~
hik..hik..hik.. wish luck utk Mirul ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
la napa plak.. sembunyi mak su

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
wish luck tuk mirul ya

J@J@ / Bini The Rock berkata...

heheheh...

lawak gambar mirul tu..smpi senget benget nak mengenakan kerusi goyagn tu ekk..

moga berjaya utk menang..

en_me berkata...

rajinnyerr join contest tewww.. ehehe

chugie berkata...

good luck kak!

arnamee berkata...

Salam akak..

semoga menang lagi :)
insyaallah.

ikiqzana berkata...

comel nyer mirul.. semoga berjaya ye..

ibu_umairah berkata...

semoga berjaya :-)

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik.. tu la pasal...

CuTeMiUt78 berkata...

~en_me~
hik..hik..hik.. em.. saja beri sokongan kat member kan

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~arnamee~
insyallah./.

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
insyallah.. wish luck tuk mirul k

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu umairah~
insyallah

Mama-Danish & Sarah berkata...

gud luck utk mirul dan mama mirul...

rajin rina join kontest ya..

Manusia berkata...

harap2 menang la gambo tue hehe