N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Okt 2009

Contest : My 1st Birthday Bash

Salam Semua..


Hah.. tadi ni duk jelajah la blog kengkawan..
terpandang kan satu contest ni..
yg akan berakhir hari ni.. tepat jam 4 ptg..
makanya gigih2 la aku g korek2 gambo Mirul..
tuk join contest ni...

Contest dari blog zh-ena

Contest nie dianjurkan sempena baby ena Umairah Zahrah yang akan genap 1 tahun pada 29hb October 2009 nie


Tarikh Contest : 16hb October 2009 - 23hb October 2009


Tamat penyertaan tepat pukol 4 petang


eemm tu dia.. so jom tgk syarat2nya


Syarat Penyertaan Memang Mudah..Sila Patuhi Untuk Tidak Dikecualikan Penyertaan Anda

@Jadi Follower zh-ena dan add zh-ena dalam bloglist anda - ok done dah letak kat cute-miut78link.blogspot.com

@Letak banner di atas di sidebar blog anda dengan link ke entry ini - ok done

@Dalam entri itu, upload satu (1) gambar yang menarik dan cute ketika berday -ok done

@Sila nyatakan nama si comel dan umurnya

@Bila dah siap, tinggalkan link entry anda di entry ini.

@Pastikan entry contest nie sticky mode sehingga 23hb October 2009

jadi contest nie hanya memerlukan gambar yang menarik dan cute ketika berday party diadakan tak kisah la..anak sendiri ker..anak buah ker..sepupu ker..diri sendiri pun boleh (time kecik dulu la erk)..


3 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yang menarik dan cute sahajajuri pilihan adalah suami ena tercinta dan adik tersayang


so gambo yg aku pertaruhkan..





ni dia... mungkin gambo tak berapa nak menarik..tapi bagi aku ada sentimental value tau.. sebabnya gambo ni menunjukkan betapa excitednya Mirul ngan besday kek dia... (yg mana lebih excited nakkan kapal terbang dua biji kat atas kek tu.. :D )

Nama anak : Mohammad Amirul Hisham Bin Mohammad Rizal

Umur : 2 thn 6 bulan

harap penganjur contest berpuas hati k.. tak kisah la klu tak menang pun.. just for fun n utk support member blog gitu.. :D



p/s: ada yg nak kutuk.. peduli apa aku kan.. janji join..







20 ulasan:

Gieyana berkata...

Gd luck yer!

nza berkata...

good luck mirul...

Mama_Aqish berkata...

lain ek gambo mirul masa tecik....tomei gitu...good luck k...

[-suziey-] berkata...

good luck mirul;...alamak xjoin lg nih..hr ni dateline:p

♥ QaseH ♥ berkata...

huh cm tu la kak,,dont gibab keyh,,,,

cyok2 taw,,,,

r0ha!Za berkata...

gud luck yer..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
thanks ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
thanks akak

CuTeMiUt78 berkata...

~mama_aqish~
emm mirul memang dari kecik tomey..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
join.. jgn tak join..

CuTeMiUt78 berkata...

~Qaseh~
yup.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
thanks k

Dee berkata...

good luck!!

Kakak berkata...

Dah tarikh tutup yea?
Untung Mirul dapat mama yang rajin ni.
Semoga berjaya.

chugie berkata...

wah..akak pun masuk gak ek.. good luck ye!

umminabilah berkata...

gud luck kak...kita x smpt join lak...hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
thank a lot

CuTeMiUt78 berkata...

~kakak~
ha'ah.. dah tutup.. hik.hik..hik

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
ha'ah.. join gak.. saja suka2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
hik..hik..hik.. takpe.. blh join next contest plak