N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Okt 2009

SMS Lucu !!!

Salam Semua..

Emmmm okies la..
citer tentang kematian pagi tadi..
alhamdulilah.. semua berjalan ngan lancar...
dan jenazah dah selamat dikebumikan
kami dari office 4 keta konvoi pergi menziarahi keluarga arwah..
suasana memang sayu la kan..
apapun semoga roh arwah dicucuri rahmat hendaknya..
*******************************************
Emmmm hari ni kurang keja lor...
so aku duk la kemas folder email2 aku..
kot la kan. mana yg tak penting.. so aku delete je la..
skali terjumpa pasal sms lucu ni kat salah satu email yg aku nak buang tu..
jom baca sms lucu tu..

~ Sayang... pagi tadi aku tidak dapat makan kerana merinduimu, tengaharinya juga tidak makan kerana memikirkanmu, dan malamnya aku tidak dapat tidur kerana kelaparan.

******************************
~ Jika kamu jadi pesawat aku rela jadi landasannya, jika kamu jadi api aku rela jadi lilinnya, dan jikalau kamu jadi monyet aku rela dengan segenap jiwaku...

****************************

~ TAHNIAH! Anda telah memenangi sebuah telefon bimbit Nokia 6600. Untuk keterangan lebih lanjut, sila hubungi ayah Anda! Sekian dan Terima kasih.

*******************************

~ Sayang, tega nian kau tolak cintaku, lebih baik aku mati! Ini sms terakhir dariku! Kerana saat kau baca sms ini aku telah menjual HPku!

***********************

~ Aku mimpikan kau semalam, kau terbaring di lantai, lepas tu ku cium pipi mu! Ku bisikan ketelingamu "INNALILLAHI WA INNA ILAIHI ROJI'UN"

***************************

~ Eh, maaf.., tak sengaja kirim sms ke HPmu, lau tak keberatan & tak ganggu, DELETE sms ini! PLIZ! nanti kekasihmu marah lagi. Emm.. tapi lau dah putus ngan kekasihmu, hubungi aku ye, SECEPATNYA!

******************************
~ Xing jiang hu te lan min hang gon xi fat coi an nian gong lan nie mie lang cian yang ertinya adalah sudah tak tau ertinya masih dibaca!

*********************************

~ Darling, If You Miss Me, Please Call Me, And If I Miss You, I'll Miss Call You

*************************

~ Segala Keindahan Ada Sebabnya
INDAH manusia kerana akhlak, INDAH bulan kerana cahaya, INDAH cinta kerana sayang, INDAH benda kerana hiasan, INDAH WATER kerana JAMBAN!

***************************

~ Skali senyum.. curiga hilang
Dua kali senyum..jadi sahabat
Tiga kali senyum..hati penuh damai
Lima kali senyum..rezeki datang
Enam kali senyum..GIGI KERING!!!

***************************
~ God knows you’re hungry, so He create Rice
God Knows you’re thirsty, so He creates Water
God knows you’re need a cute girl friend
hem.m.m.m
So He create me….

******************************

~ Maaf... Malam2 camne nak minta tolong lak, lau tak susah & tak keberatan. Hmm... lau boleh dan tak mengganggu... TOLONG HAPUSKAN SMS INI LHOO!! Mekasih yek...

*************************************
~ Kesetiaan kadangkala mengecewakan, contohnya sibuta dari gua hantu dan Monyetnya. Ketika sibuta bertarung mati2an, eh... sedangkan monyetnya asyik membaca sms ini.

*************************************

~ Eh, HP-kamu kenapa yek, dari tadi aku hubungi tapi operatornya kate:
"The Number You Have Dial is the Monkey so if you want more detail, please call the zoo, thank u”

*************************************

~ Kes Rompakan: "Wanita! cepat kumpul di sebelah kiri, lelaki di sebelah kanan, yang pondan di tengah-tengah! Hei, kamu jangan pura2 baca SMS, cepat kumpul di tengah!"

****************************

~ Ketika kau pergi, jauh di sudut hatiku bagaikan hancur berkecai, hatiku bagai tak rela melepaskanmu pergi kerana kau MASIH ADA HUTANG DENGANKU.

**********************************
~ Teman sejati slalu berbagi, kalau aku jd laut kau jd ikan, aku jd bunga kau jd kumbang, aku jd matahari kau jd bumi, aku jd tarzan kau mau kan jadi monyetnya?

*********************************
~ First love will never die. cinta kilat tak selalu sesaat. cinta sejati abadi di hati. cinta monyet cepat hilang, tinggal monyetnya, asyik baca sms ini.

***************************************
~ Maaf saya tak sengaja kirim sms ke Hp ini, benar-benar minta maaf yaa. Sorry.., eh, nama kamu siapa argh?

*************************************
~ When I look at the stars it was so beautiful. When i look at you...
I...
I...
I...
I...
I would rather look at the stars again!!!

*******************************

~ Tanda Senyum
SENYUM :
pd org tua tanda sayang
pd anak2 tanda kasih
pd kekasih tanda cinta
depan hp tanda gila..
SENYUM lagi memang Sah GILA!

*******************************

~ Kofi Anan dianggap gagal memimpin PBB kerana krisis perang Iraq Vs Amerika, anggota PBB minta agar Kofi Anan segera diganti oleh Kofi Kafal Afi.

***********************************

~ Semalam aku mimpi tentang U, pagi ini juga fikiranku ke U, dibenakku hanya ada U, kurasa aku merindui U, besok aku akan cuba memikirkan V pulak. lalu W,X,Y,Z...

*****************************************
~ Osama Family
Breaking news! Name List of Laden's family: 1. Osama 2. Obeda 3. Omirip 4. Olaen 5. Okaya 6. Okedeh 7. Oseram from: Osaya, Yang baca: Ogila hi...hi... olala!

******************************
~ Demi Tuhan aku sayang kamu.
Demi Tuhan aku slalu ambil berat soal kamu.
Demi Tuhan cuma kamu yang boleh buat hatiku tenang.
Demi Tuhan aku...SALAH NOMBOR!
**********************************

~Manusia Luar Biasa
Manusia....
Kalau Jatuh Cinta, itu tidak hairan
KUDA...
Kalau Makan rumput, itu tidak aneh
MONYET...
Kalau boleh tekan keypad HP.... HEBAT!!!!

******************************

~ All about ME
Feeling Bored?
-Think of ME.
Feeling sad?
-Call ME
Feeling lonely?
-See ME
Feeling sleepy?
-Dream of ME
Feeling hungry?
-Eat Indo ME!

***************************

~ Berat Bersih
Seorang lelaki miskin akan kahwin, ibunya menjahitkan underwear dr tepung beras. Mlm pertama isteri pengsan mbaca tulisan underwear "BERAT BERSIH 50 kg"

*************************

~ Warga Wong
Ada 3 orang berWarga WONG. WONG Fei Hung ahli silat, WONG Kam Fu ahli ubat, dan WONG Sin Ting yang baca sms ini.

***************************

~ 2 kanibal makan malam bersama.
Kanibal 1: Saya paling tidak suka dengan ibu mertua saya.
Kanibal 2: Ooo kalau begitu kamu makanlah sayur kangkung itu saja.

*******************************

~ Salah sambung
Wanita : halo.. boleh cakap dgn Mr. Brown
Penerima: oh ini Mr. Black
Wanita : ops sorry, wrong color

******************************

~ Doa minta jodoh
Ya Tuhan, klu dia jodohku.. dekatkanlah, kl dia bkn jodohku.. Jodohkanlah, kl dia jodoh orang lain.. putuskanlah, jodohkanlah dgnku. Tapi klo dia benar2 bukan jodohku.. JANGAN sampai dia dapat JODOH...! Amin

****************************************
~ Saya rindu sangat ngan kau, tiap kali pulang ke rumah ingat kau, tanpa kau hidup aku berantakan. Please, kembali padaku. Aku mohon kerana aku benar2 perlu seorang PEMBANTU! So Plizz..

**********************************

~ Kirim SMS ini ke 20 orang yang anda sayangi. Dijamin 100% airtime anda akan berkurang secara automatic.

******************************
~ Klu ada yg kata kau hodoh, sabar jer. Klu ada yg kata kau bodoh, biarkan aje. Klu ada yg kata kau dungu, Cool jer. Tp klu ada yg kata kau hebat, Tampar aje krn itu FITNAH!

*************************************
~ TAHNIAH! HP anda telah dilengkapi Puzzle game. Caranya mudah, lemparkan HP anda ke tembok & susunlah kembali. Selamat Mencuba..

*************************************
~ I will be there 4 U:
When things go wrong & sadness in your hearts & tears flow in your eyes, let me know, coz I want 2b there 4u. I'm selling tissue, buy 1 get 1 free

********************************
hik..hik..hik..layan kan je sengal...
just for fun k.. jgn plak korang guna kan sms2 lucu ni..
tuk pasangan2 korang..
klu korang nak gunakan gak.. aku tak kisah..
risiko tanggung sendiri ya... :D



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


7 ulasan:

Mama-Danish & Sarah berkata...

pernah dapat sms ckp menang peraduan...rupanya adik sendiri yg anto sbb nak kenakan kakak dia...hampehhh sungguh..

CIK NANA berkata...

salam... na nak tanya, kalau dh join nuffnang.. kena tggu nuffnang yg email kita whether kita layak utk advertise iklan ke x.. mcm tu ke?? sori yek, na kurang faham.. ;) i'm new here!

atashinci_83 berkata...

best wOO..!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish & sarah~
hik..hik..hik.. kita pun pernah gak dpt sms yg lebih kurang nak pekena kan kita

CuTeMiUt78 berkata...

~cik nana~
emmm dah reply kat u blog..

CuTeMiUt78 berkata...

~atashinci~
hik..hik..hik.. best ke

r0ha!Za berkata...

penah la dpt sms ni..lucu gak..mcm2 la