N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Okt 2009

Pelik Tapi Benar !!!

Salam Semua..


Ni lagi satu benda yg aku nak share kat korang..
just received from email gak..
eemmmm aku mula2 tgk pun cam tak caya je.
tapi bila tgk berulang kali...
duk tertanya2 ada ke buah durian yg berbuah di pangkal pokok..
eemmm tu la ciptaan tuhan kan..
tak caya..?? jom tgk










ini doyan... betul2 tau.. bukan tipu ooooo...
eemmmm agak korang la kan.. doyan yg berbuah dipangkal ni spesis doyan apa ya..
lebat kan buah2nya.. ada kat sini ke.. ??


tambah2 la pendapatan yg kurang..

24 ulasan:

Mama_Aqish berkata...

kiter pun ada dapat email ni....bestkan dapat makan manyak2 buahnyer...pelik tapi benar...itulah dikatakan kuasa ALLAH

atty's berkata...

sedappppnya doyannn...

Nurhayati berkata...

eh eh kat batang pokok je kan.. lagi bagus senang.. takde dah buah jatuh dari atas.. tapi nanti takde plak dgr bunyi durian jatuhkan.. tue yg menarik tu part tunggu kat dusun atuk. hihi

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
ha'ah kan.. senang je klu nak ambil..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
sedap kan mkn.. lebih2 lagi klu fresshhh :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah senang je nak petik kan.. betul tu.. klu cam tu.. tak dgr la bunyi doyan jatuh.. :D

r0ha!Za berkata...

pelik kn??..
lebat pulak buahnyer..bestnya kalo pokok itu ade d blkg umahku..huhu

eis berkata...

first time tengok nih. kagumnya.. benih dia agak2 org jual tak?

J@J@ / Bini The Rock berkata...

kat mana tuh??

cam kurang menyelerakan je isi durian nyer??

Miela77 Online Shoppe berkata...

Kat mana eh.. masa tahun 2005 k.iela ada g Miri..dan mmg wujud pokok durian berbuah di pangkal..mula2 tengok tu cam x caya, buahnya kecik je.. tapi x sedap n lemak macam durin kat semenanjung.. nanti bila free k.iela upload gambar k.iela sebelah pokok durian tu eh..

ikiqzana berkata...

tu la zana ada negok kt blog seseorg ni.. terperanjat negok durian mcm tu.. ada ker kt malaysia???

mamarempit berkata...

tu kalo tk pago...soheh kena sondol ngn cik vavi..

nza berkata...

kak nza ada gak tgk pic ni kt blog ieda. Pelikkn ttp mmg real..ttp kak nza xsuke mkn dorian.....

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

pkena deyan dengan pulut santan...best wooooo

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah kan.. tu la.. senang je nak petik klu camtu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~eis~
emmm tak tahu la plak.. ada org jual ke benihnya

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
emmm ntah.. aku pun tak tau.. kat ne.. emm cam tak best je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
oh ya ke kak.. maknanya memang ada kat m'sia la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
ha'ah kan.. cam rasa pelik skit..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamarempit~
ha'ah..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
ha'ah pelikkan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
hik..hik..hik..

reen berkata...

hish..memang pelik ni..
x pnah jumpa lg..
kuasa tuhan kn....

Miela77 berkata...

Meh tengok gambaw doyan tu kat sini http://miela77.blogspot.com/2009/10/durian-berbuah-dipangkal-di-kg-selanyau.html