N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Okt 2009

Ini Pun Kenyataan !!!

Salam Semua..


Emmm okies kali ni aku nak korang buat perbandingan..
klu korang ingat..
semalam aku ada publish kan n3 pasal breakfast aku yg reganya RM 3.50 tu kan..
la ni.. korang tgk lunch aku..tuk hari ni..
(hari ni aku kirim officemate aku je belikan.. ate cik abg aku kan coti..)
ngan rega yg sama..
aku dpt
*
*
*
*
*

Nasi putih penuh.. (dah macam nak mkn dua org..) + Sayur kangkung belacan + Ikan goreng + Asam pedas

burp.. alhamdulilah..kenyang dah..

emmmm nampak tak perbandingannya..
so ibarat kata Nabil.. luu pikirla sendri.. !!!!






11 ulasan:

Mak Su berkata...

rega sama.... masalahnya , tahap kekenyangannya sama tak?

Cho Zila berkata...

tuler kisahnyer.. jadiler pengguna bijak @ suruhjer kawanmu itu membeli tiap33 hari keh! keh!

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
ha'ah,, rega yg sama.. tahap kekenyangan tu.. tetap tak sama.. :D

Nurhayati berkata...

wah asam pedas.. nyummeh
kalau yati ni stok sampai malam kenyang lagi hihi

CuTeMiUt78 berkata...

~cho zila~
hik..hik..hik.. tak la beli selalu pun :D

r0ha!Za berkata...

harga yg sama..kenyang mkn nasi & pelbagai lauk pauk la kn..
sodap la pulak tgk kangkung belacan tu..huishh

J@J@ / Bini The Rock berkata...

nape 3.50 tu?? mahal ke?

ish! aku lom baca n3 yg lagi satu..nnt jap aku p baca. Kang aku dtg komen

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

dah lama tak makan kangkung goreng belacan....

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah/...betul tu...

reen berkata...

wow...memang bbaloi!!!
bli kt ne?len kali turun BP leh g mkn kt situ..he..

CuTeMiUt78 berkata...

~jaja bini the rock~
emmm bukan kerana 3.50 tu mahal.. tapi masa beli breakfast sebelumnya ngan rega 3.50 tu.. hanya la meehoon goreng+ayam goreng cenonit ngan sambal tumis kosong je.. ni plak masa lunch ngan rega yg sama aku dpt tu la... byk gilos.. so tu je perbandingannya