N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Okt 2009

Apa Pendapat Korang ??

Salam Semua...


Emmm kali ni kan nak tanya kat pendapat kat korang..
ni berkenaan ngan blog cutemiut ni..

see korang nampak tak..

poll yg kat belah side bar kanan tu..
so nak minta kerjasama korang..
plse tick mana2 korang rasa
bersesuaian ngan blog cutemiut ni..

actually just nak kan pandangan dan pendapat korang
pasal blog cutemiut ni..
korang blh tinggalkan komen2 korang berkenaan pendapat korang pasal blog cutemiut ni
dan juga pendapat or cadangan2 korang tu kat ruang komen n3 ni..
memang la blog cutemiut ni ikut suka aku la kan nak tulis apa..
tapi korang yg baca dan korang yg menilai..
so segala pendapat dan cadangan korang tu.. aku hargai sesangat..
tak kisah la dari segi apa..
just nak tau.. apa pandangan korang tentang blog cutemiut ni..


12 ulasan:

Mak Su berkata...

cutemiut, ni nak jawab pertanyaan ttg carta tu.... mula-mula kena letak stat counter, maksu gunakan motigo (sila scrol kat blog maksu sampai ke bawah-bawah sekali, nampak ikon macam kalkulator tu), klik kat situ dan daftar new user. lepas tu jawab soalan, nama blog, url blog, jenis blog dan kendian ambil html codenya, dan tempek kat blog ini pula (add html code).... and then, wallaa! sudah siap! boleh checking2 sapa yang datang kat blog kita... :)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku amek yg ke-3...

ko mmg cute termasuklah blog nye...hehhe

Nana berkata...

yg no 1 kot sebab ari2 update pastu rajin bg adiah kt top komentar & rajin wat contest heheh

reen berkata...

memang best..
klu leh nk klik smua..hik3.

umminabilah berkata...

akak kita dh nilai kt pole tu...semestinye yg no.1 he..he..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

blog menarik sebab hapdet hari2...tak kisah ler berapa kali pon berapa entry pon....

ikiqzana berkata...

zana ambik yg no 1.. coz rina mmg rajin.. blogger tegar.. rajin wat contest dn rajin dtg ke blog zana.. tu yg paling sukerrrr... hehehe..

r0ha!Za berkata...

bg sy kn..ehem..ehem..blog ni menarik,menghiburkan dan juga cute..

zura@iwan berkata...

kita pon pilih no 1 gak...sbb akak mmg rajin mupdate...ngan meriah jer blog nih..

eRiNsZ berkata...

i vote blog yg cute...
cdangan:
heheh erin sukakan entry yg bergambar.. heheh slamat menepek gmbar dear...~gambar mirulcute itew labih kabooom

atty's berkata...

kty amik yg no 1..

Mawar_berduri berkata...

blog yang meriah ...hihi sy pilih no 1 untuk akak