N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Okt 2009

Makan Apa tu.. ??

Salam Semua..


Hik..hik..hik..
ni nak story mory pasal penangan blog..
korang mesti setuju ngan aku..
napa aku ckp cam tu.. kerana blog la..
blh jd mengidam tau..
so semalam ke ntah bila (cam lupa ingatan jap)..
aku ada terjah blog Zura
pastu kan ada la dia duk citer pasal laksa penang yg maveles tu..
waallllaaa... masa aku tgk gambo kat blog dia tu. terus rasa cam meleleh air liur tau..
emmm sebabnya laksa penang ni pun blh dikategorikan feveret gak la...
pastu lama dah aku tak mkn laksa penang ni..
dan dan tu la jd cam org mengidam..
hhhhaaaiiitt... ngidam takde makna okies..
cuma disebabkan aku dah lama tak mkn laksa penang kan..
(eh.. ada bulan pose tu.. ada gak merasa... tapi tak maveles la..)
tu yg ngidam ngada2 dtg nak mkn..
so tghari tadi aku dera manja kat cik abg aku g beli kan laksa penang..
eemmm memang kat sini ada la satu tmpt yg laksanya memang maveles..
siyes.. memang kena la ngan tekak aku.. tekak org lain aku tak tau..
so tghari tadi menu lunch aku tuk hari ni.. adalah..

heh..heh..heh.. laksa penang + telur rebus separuh..buuurrppp alhamdulilah..aku tapau je.. malas nak mkn kat situ..

pastu kat warung pakcik ni ada gak la jual kuih muih.. yg juga maveles..memang klu teringin nak mkn kuih2 ke.. nasi lemak ke.. laksa ke..warung pakcik ni yg kami terjah.. memang maveles la..murah pun murah.. so aku beli la kuih feveret aku gak.. kononnya nak buat mkn ptg2 skit.. :D

eemmm kuih cek mek molek + karipap daging

rega standard la.. singgit = 4 utk kuih. Laksa tu plak reganya RM 2 hinggit..klu mkn situ tapi klu bungkus pakcik tu charge RM 0.20.. hik..hik..hik.. so RM 2.20. Blh sgt kan..

p/s: pelik aarr.. napa erk... klu download gambo dari hp gambo jd kecik.. salah setting ke..

tambah2 pendapatan..

http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



14 ulasan:

[-suziey-] berkata...

waaaaa sedapnya laksa,..murah la tu..rm2..kuih cek mek molek tu pn sedap gk.dulu xpandai mkn..skang dh ok..hehe:p

ninie's corner berkata...

sedap nyer..........
sabo2.....tgk posa ni..........

umminabilah berkata...

sedappnyer...ingt mngidam betul td...hehehe...

Manusia berkata...

karipap ngan cek mek molek memang sedap!! karipap sedap lagi kot hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hah tu la pasal.. sama la ngan aku

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie's corner~
alamak pose ke.. sorry la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
oh.. takde maknanya ngidam betul2.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~manusia~
dua2 sedap..

r0ha!Za berkata...

nyum..nyum..sedapkn laksa penang..

zura@iwan berkata...

owhhh akak tpgaruh ngan blog kite yer...trs mgidam laksa..hikss

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah.. sedap betul.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
tu la pasal.. hik..hik..hik..

mai a.k.a ibu leya berkata...

cedapnyer.. terliuq la kak..
bile nk blanje makan laksa ni kak?

:)

CuTeMiUt78 berkata...

~mai a.k.a ibu leya~
heh..heh..heh.. meh dtg sini.. nanti akak belanja..