N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Okt 2009

Ngantuk la Weii..!!!

Salam Semua...


eemmm nak story mory apa ya..
emmm actually kan takde keja sgt hari ni..
makanya aku duk melangut je dpn pc ni..
sambil berblogwalking..
tapi.. baru masuk dua, tiga blog.. mata udah mau tutup la plak..
adddeeehhh.. camno tu..
emmm so utk menghilangkan kengantukan aku yg tahap melampau ni..
aku kemas la skit2.. desk aku ni..
makanya terpandang la plak 2 benda alah kat pc aku..
heh..heh...heh.. baru teringat.. aku ada perkara nak story pasal benda alah ni..
tapi rasanya belum di publishkan kat sini..
emm so nak tau pe kebendanya tu..
*
*
*
*
*
*
korang nampak tak.. kat kotak merah yg aku buat kan tu..
hah... kasi close ups skit.. nampak.. tau pebenda tu.. ??

hah ni la dia.. ada yg kata cam penanda buku.. ada yg kata cam pembuka surat.. apa2 pun.. belasah je la...

actually kan korang.. aku ada dua dah benda ni.. satu dari Langkawi..(klu tak silap aku, Yatie dari Dubai yg beri.. masa tu.. dia ada poskan skali brg2 dari Dubai...
dan satu lagi dari Cambodia..
(yg ni ada budak ofc ni g cambodia.. so tu kira souvenir dari sana la..)
emmm yg dari Langkawi tu.. ala2 cam femfuan la gitu.. dan yg dari Cambodia tu.. ala2 cam laki2.. so kira cam berpasangan gak la.. heh..heh..heh..heh.
so kedua2 nya aku duk tampal kat sisi screen pc aku.. cam gambo yg kat atas tu la
eemmm tu je yg bebenornya.. takde apa pun yg menarik.. :D






12 ulasan:

umminabilah berkata...

ape bende tu kak? pnah tgk tp x tau nama dia..he..he

~Zetty84~ berkata...

hik2...akak ni lawak laa...okay la tuh, time ngantuk sempat lagik taruk gam kasi couple sama itu patung2 kecil yg x taw apa gunanya..haha...tido la sekejap... ;p

Nana berkata...

bez nye xde keje ek..kita ni pening byk keje xtau nk wat yg mana satu heheh

Mama-Danish & Sarah berkata...

cute jer dapat kumpulkan sepasang....hihihi..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
emmm apa ya.. lebih kurang cam penanda buku la kot

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty~
hik..hik..hik.. actually benda ni memang dah lama kat sisi pc ni.. tapi baru ni terpublish.. emmm.. klu blh memang nak titon jap...

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
hik..hik..hik.. biasa la bila dah habis order dan settle semua report.. makanya duk melangu je la..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
kebetulan dpt dua pasang gitu..

reen berkata...

keh3..ngantok2 pn nympat mlawak ye..
wow!!jauh tuu dpt cndrahati...berpasangn lagi...

r0ha!Za berkata...

sepasang lak..comelnyer..kalu sama color lg comel..pepandai jerk..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. saja bagi hilang ngantuk ni

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
emmmm yelah tu.. :D