N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Okt 2009

Nak Minta Tolong !!!!

Salam Semua..

**** Updated***
Aku tutup undian ni hari ni.. sebabnya aku dah tau nak pilih gambo mana.. utk contest tu..
thanks ya korang.. sudi undikan utk aku..
*********************************************
Hah... tadi kan ada publish kan model2 cilik yg cun melecun tu kan..
la ni kan.. nak minta tlg kat korang semua..
minta tlg pilihkan 5 keping gambo Mirul ni yg paling cute dimata korang..
actually aku nak gak join contest SENYUM CERIA SI COMEL anjuran SMILEYKIDZ
tapi bila aku tgk kat folder pc ni.. maaakkk aaaiihh byk benor gambo Mirul..
spmi fening aku nak decide gambo yg terbaik..
actually blh je klu nak hantar byk2 sebab juri akan tick one picture yg menarik dimata korang..
tapi takkan la aku nak tamak haloba kot.. duk hantar semua gambo Mirul tu..
so kali ni aku nak buat undian
ni aku dah pilih 13 keping gambo Mirul yg aku rasa terbaik la (dimata ku)

dan aku nak minta tolong kat korang.. pilih kan 5 keping yg terbaik..
3 keping gambo mana yg byk dpt undian.. makanya gambo tu la akan aku hantar utk contest tu..

cara korang nak undi tu.. senang je..
kat setiap gambo Mirul tu.. ada no
korang just tinggal kan kat ruang komen n3 ni..
no berapa yg korang skee..
setiap satu pengomen.. kena pilih 5 keping gambo yg terbaik..
(heh..heh...heh dah macam contest la plak.. )
ni just nak minta tlg kat korang..je.. jgn plak karang ada yg kata..
nak masuk contest pun nak buat camni ke..
eemmm yg benornya.. aku sendiri tak tau.. nak pilih dah..
so minta tlg sesangat kat korang ya...

so ni close up gambo2 Mirul tu..




minta tlg sesangat kat korang... buatkan pillihan utk aku k..

aku akan buka undian ni dari hari ni smpi 25hb ni.. sebab tarikh tamat contest adalah 31 Oct..

makanya sempat la kan.. klu aku nak join contest tu..

eemmm bab menang ke kalah.. tu juri yg akan tentu kan k..

kot la kan.. gambo yg korang pilih tu.. menang.. eemm insyallah adalah gift utk korang..

tu kalau tau..



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


36 ulasan:

zai kulim berkata...

zai suka yg no 12

umminabilah berkata...

akak sya pilih 1,4,12, 12,13

umminabilah berkata...

eh stu agi 11

churalliya berkata...

go for the last one.. no.13.. saya pun tgh plan nak join contest ni.. good luck :)

KUNTONG berkata...

PK pilih 1,3,4,7 dn 11.

mama tisya berkata...

kita pilih 4,512,13

tp kn penganjur tu bole je antar byk mn gmbr pn tp die akn pilih nanti..so antar je la byk2..heheh

Manusia berkata...

4 8 dan 13..
gud luck!!

r0ha!Za berkata...

sy pilih 1,4,5,11,12

tp yg no.4 tu paling comel

delour berkata...

sy pilih 1,4,5,9,12

Mawar_berduri berkata...

4, 8, 10..tapi paling saye suke 10 nampak macho dan kiut miut ..huhu

Mama Safiyyah berkata...

kita pilih 4,5, 11, 12, 13

good luck baby Mirul....

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku pilih

1 4 5 11 12

sama ngan Roha!za

good luck!

ziha berkata...

kak saye suke y 1,8,11,12,13

Mama-Danish & Sarah berkata...

ain nak pilih no:

4, 5, 8, 12 & 13

gud luck to u...

~Zetty84~ berkata...

Akak...
zati vote for 4, 12 dan 13...!!!
GOOD LUCK MIRUL...!!! ;p

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

4, 10, 11, 12, 13...no 4 tu ciut sangat..

[-suziey-] berkata...

waaa kena pilih lg..ok ok aku pilih.. 1,5,4,7,12, 13..erkk terlebih plk..ekek:D

kinsyakrn berkata...

no 1..4..11..12..13..

honeylanz berkata...

no. 4
cantik gigi mirul. teratur!

De' Sal berkata...

kak sal pilih 4,8,9,10 dan 11 okey tak.

Kakak berkata...

Salam..suka no 4 dan 5, meleret senyumnya..
Semoga berjaya.

mai a.k.a ibu leya berkata...

mai pilih no. 4, 10, 11, 12, 13

saya kunci undian saya..!! hehehehe...

su berkata...

kalau su pilih no...

4, 5, 11, 12 & 13...

mmg ceria abis dah tu!

gud luck 4 amirul! :)

shafa berkata...

Aku pilih no 4,12 & 13..yoyo....Amirul mesti menang.

eRiNsZ berkata...

suker 12 dan 13 npak cute and ikhlass sesangat eeee nak baby boy la..plak

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

4, 11 & 12...so cuteeeee

Nurhayati berkata...

paling suka no12&13.. sbb nampak semua gigi.. baru betul2 ceria =)

chugie berkata...

1,4,5,11, dan 12.. saya suka gambar2 ni kak.. emm mesti bleh menang punye lah hehehe:D good luck mirul dearer

reen berkata...

sy pilih...1..4...11..12..13..


ye,,sy kunci pilihan sy ni..
gud luck ye!!

fieza berkata...

12 dan 13 yang paling ceria....

Good Luck, AMIRUL dear...

♥ QaseH ♥ berkata...

kak nom 2 n 12

hope blh menang taw...tomel sangat mirul geam tgok pp dyer,,,

Na Shari berkata...

1,2,4,5,12...

Mama_Aqish berkata...

kiter suka nombor 4,9,10,12, & 6...cute gitu

Mak Su berkata...

maksu suka 4,5, 11, 12, 13

all the best :)

illa berkata...

saya pilih no 2 4 10 11 dan 12..........tp plg cute suker tgok no 11 tu hik ;)

kinsyakrn berkata...

gambar mana agaknya mummy mirul nak letak ni..yg penting part gigi cantik tu mesti ada..tu yg kiutnya.