N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Okt 2009

Pomen Mirul !!!

Salam Semua..


Emmmmm kali nak story mory pasal imaginasi Mirul..
Sekarang ni Mirul punya imaginasi memang high..
selalunya aku akan perhatikan time dia tgh main..
ada je benda yg nak di explore..
kadang tu..memang tak terfikir yg dia akan buat smpi camtu skali..
eemmm cam malam tadi punya citer..
dia duk main ngan keta2 dia tu la..
main sorang2 okey..
disebabkan kakak sepupu dia yg selalu main ngan dia dah pun lena diulit mimpi
so dia pun duk la main.. tgh dia main2 tu.. skali dia duk baring kat bawah keta..
ala2 cam nak pomen keta2 dia tu..
*
*
*
*
*


eemm see dua biji keta yg dia nak pomenkan..

apa motif ntah.. buat camni..
see satu lagi dia terbalikkan.. klu korang perasan kan.. tayar keta yg belah dpn tu. dah hilang bulat kuning yg cam rime tu la.. hah.. tu dia dah buang ntah kemana tau..


aku duk tanya la.. nak buat apa tu...napa keta2 tu.. di jadi camtu...
korang tau apa dia jawab..

" keta ni osak la.. ma.. ayul nak betul kan..."

hah.. tau plak keta tu.. rosak..
dah tu.. aku peratikan la..
dia duk godek2 tayar la.. godek2 stereng tu la..
pastu kan dia blh plak cakap..

" alamak.. keta ni minyak habis la ma.."

hik..hik..hik.. blh gitu..
ada ke minyak habis.. keta ni mana pakai minya Mirul ooii
pastu keta duk tertonggeng camtu..
aku yg duk peratikan dia main.. dah tergelak dah...
Mirul..mirul.. ada je tau dia ni.
Gambo masa dia duk godek2 keta tu.. terdelete plak.. klu tak mesti kelakar tgk..
apapun... jgn plak sok2.. ko nak jd pomen keta Mirul oooii.. :D


tambah pendapatan korang..
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277





20 ulasan:

umminabilah berkata...

hik..hik..kelakor lh mirul ni..emm permulaan yg bijakk..gud boy

Mama-Danish & Sarah berkata...

budak-budak cepat jer nak meniru kan...

bila tengok sesuatu, mesti dia nak cuba jugak...

bijak betul mirul nie...

ikiqzana berkata...

rina.. biasa la budak2.. anak zana pun mcm gitu gak..

atty's berkata...

kan main lagi mirul..
kete mirul kaler pink..hehehe.ni kalo abg fir.mau meraung..dibuangnya kete tuh ..

niza berkata...

xper mirul jd pomen pun...lama2 sok jd tokeh pomen...manyak duit woooo....

r0ha!Za berkata...

hadoii la mirul..jd pomen le pulak..tlg beki keta kt umah cikja leh x??hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
ha'ah.. betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
heh..heh...heh.. sama ya

CuTeMiUt78 berkata...

~atty's~
heh..heh..heh.. setakat ni Mirul tak kisah lagi../

izan ishak berkata...

hisshh...macam2 betul mirul ni ye k.rina...
mcm tu lah kalau anak2 tgh nak membesar... sume boleh jd bhn eksperimen die...

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
hua..hua..hua.. tokeh pomen yo

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hi..hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
hah.. tu la pasal..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

keh keh kehhhhh....

ko baik peratikan bebetol Na..tu mmg ade harapan jd pomen Lori kot...
boleh la tlg mama dia bukak pintu kete time kunci kat dlm kete cam tuari....

eh Na,
member TR tu ari ckp kan..nasib baik lah ko bukak cermin tingkap tau..klu tidak...mgkn laa...mungkin takde cara lain..terpaksa pecah tingkap kete ko tu na...huuu!!

mmg payah dah nak umpil..klu tingkap tertutup...lainlah klu punat kete nye kat atas alang pintu tu...

x(

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
waallllaaaa.... ye la tu.. hik..hik..hik..

emmm tu la aku tergerak nak buka tingkap.. klu kena pecah.. lagi haru aku dibuatnya.. mau laki aku jd over singa karang...

emmm memang pun.. klu diingat2kan blk rasa cam seriau tau..

Tihara berkata...

best yer layan kerenah anak..tumpang hepi :)

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
eemmm memang seronok gitu..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

biasa la budak2....anak2 saya pun suka bab2 pomen nih...

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
hik..hik..hik..