N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Okt 2009

Contest :Senyuman Ceria Si Comel ~ Online Contest ~

Salam Semua..
N3 stiky mode... akan melekat disini hingga tamat tarikh
**************************

Wallllaaa... setelah sekian lama duk belek2 gambo Mirul yg paling ceria..
dan juga duk berkira tentang undian gambo ceria Mirul..
akhirnya keputusan dah dibuat gambo mana yg berkenan tuk contest
"ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL."

anjuran SMILEYKIDZ

Mesti dah ramai g join kan..so aku pun tak nak ketinggalan.. tuk join contest ni..comel ke tak..atau menang ke tak.. peduli apa kan.. janji dpt memeriahkan suasana contest..

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009

hingga

31 Oktober 2009

jam 11.59mlm.



Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.


Cara2 penyertaan?


~ Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda - dah jd followers dan dah add SMILEYKIDZ at cute-miut78link.blogspot.com

~ Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
~ Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
~ Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
~Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
~Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
AMARAN: no link back will be disqualified
~Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

~Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
~ Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
~Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
~Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
~ Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
~ Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.

SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

****************************************

Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik
~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

So apa tunggu lagi???
Sertai online contest ini sekarang. :)

Dan setelah menilai dari hasil undian gambo senyuman paling ceria Mirul..

sila muntah tgk gambo2 Mirul yg diulang tayang ni ya..

ku pertaruhkan gambo2 ni






okies cukup la 6 kpg yg aku dan juga ramai yg mengatakan gambo2 ni yg paling ceria..

(tu pun dah jd kontrevasi kan.. )

Nama Anakku : Mohammad Amirul Hisham B. Mohammad Rizal

Umur : 2 thn 6 Bulan

so bagi aku senyuman Mirul la seindah senyuman dalam hidup kami.. yg menceriakan kehidupan kami.. dan membahagia kan kami..dia la permata hati kami...

"Senyum la seindah suria... "

" Senyuman mu.. membawa sinar bahagia.."

"Senyum la.. senyum la.. ahai.. Mirul sayang..."

p/s: harap penganjur berpuas hati ngan n3 ni...

http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



28 ulasan:

mamamiera berkata...

g.luck mirul comel..
same2lah kite saing suke suki..

=MissRynn= berkata...

Xleh nak join.. sbb xder anak lg.. huhuh

Mrs. Adz berkata...

tersenyum ceria tul si mirul ni..siap dengan aksi lagi..good luck ye mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
sama2 kita k.. good luck too

CuTeMiUt78 berkata...

~miss rynn~
emmm takpe.. sok2 klu ada anak.. blh join k

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. Adz~
hik..hik..hik.. kata nak ceria kan.. good luck too

r0ha!Za berkata...

mirul kalo snyum luruh jantung aweks..hehe..

caiyokk mirul!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
luruh tak jantung ko dik.. hik..hik..hik

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku paling suke Mirul dlm bakul baju tuh...

ahak ahak ahakkkk!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik...hik..hik..

[-suziey-] berkata...

yezzzaaaa..mmg ceria sungguh..i loikeee..good luck mirul :)

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. sama ceria ngan aqeel

mamazana berkata...

Rina, gud luck ya!!!!

Mawar_berduri berkata...

cumil dak mirul ni ....insyaallah ade rezeki bley menang lagi ...

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

memang comel sangat mirul ni, boleh menang ni, comel lote ni

ikiqzana berkata...

sume comel gmbr mirul.. gud luck ye.

CuTeMiUt78 berkata...

~mamazana~
thanks ya.. sama la kita

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~crazybeutiful88~
thanks kak.. insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
eemmmm insyallah... doa kan ya

Dee berkata...

good luck..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
thank ya

Ena Qalinsya berkata...

tak susah cari gambo mirul sengeh sebab mirul mmg ske sengeh.. aku nk wat contest muka marah la plak..nak tgk muka mirul marah plak ekekeke

Tukang cerita berkata...

gudlak...
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
emmm buat.. ada gak gambo mirul tgh marah..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
thanks ya

~nannoor berkata...

Salam Ziarah dari SMIELYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di-review.

Good Luck! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

p/s: Tapi SMILEYKIDZ xde dlm bloglist, harap dpt update ye.

CuTeMiUt78 berkata...

~nanoor~
thanks terjah sini.. opppss okies dah updated dah.. maaf ya