N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Okt 2009

Eh !! Kemana Menghilang ??


Salam Semua..


Baru ni aku terperasan..
no bilangan pengunjung yg dah tinggal jejak kat blog aku ni missing

camne ya.. korang blh view tak no tu..

bukan apa.. just nak tau.. dah berapa dah no tu..
kan aku ada minta capture ni 27878 tu..
so kot la korang pun tak blh view kan no tu..
eemmmm haru gak la...
seandainya dah terlepas.. aku tak blh nak kata apa..
ada sesapa dpt tolong..




http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


24 ulasan:

nasazfrog... berkata...

den bukak ado yo.. uhh jauh lagi ut.. don't wori bebeh.. :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

ada lg rina... skang 25687

sok lusa sampai agaknya nombor bertuah rina tue...

zh-ena berkata...

ader jea kak rina..tggh sabar menunggu nie

[-suziey-] berkata...

ade ;a rina..aku nmpk je.

r0ha!Za berkata...

sesaje tu nk main2..sy msuk bru 25724.
walla..lmbt lg la

reen berkata...

hah??
mana de ilang??
ad lg tu..dr td sy dok belek..
saje r tu wt lawak ye kak..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~nasazfrog~
hik..hik..hik.. kot la dah terlepas kan.. sebab tak blh nak view langsung..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
oh ya ke.. k

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
hik.hik..hik.. tunggu jgn tak tunggu..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemm aku je tak nampak..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
eh.. tak hilang ya.. :D

Manusia berkata...

boleh je view nie hehe

chugie berkata...

kak, counter tu still ade... emm kene ziarah selalu blog akak ni, utk sampai ke no tu hehehe

JMR berkata...

mak aii..lmbt lg tu..kena nengok tetiap ari nih..dpt adioh x?;-p

zai kulim berkata...

zai tak nampak ler counter tu???camno nak capture nanti??

CuTeMiUt78 berkata...

~manusia~
blh erk.. emmmm still tak blh nak view ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
emmm ada ya... sebab akak tk blh view langsung ni

CuTeMiUt78 berkata...

~JMR~
emmm klu takde hadiah.. takkan la nak suruh capture kot.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zai Kulim~
see tak nampak kan.. sama la..

zura@iwan berkata...

akak kita leh view la..25768 dh..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
oh k...

reen berkata...

akak niiiiii...
wt suspen je tauuuuuu....:)

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ya betul.. akak tak blh view dari pc akak ni..