N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Okt 2009

Berita Kematian Lagi !!

Salam Semua...

Slamat pagi Jumaat..
emmm.. malam tadi pas Isya'
aku dpt sms dari officemate..
mengkhabarkan berita tentang kematian bapa seorg lagi officemate kami..
Bapanya meninggal kerana sakit kencing manis dan juga darah tinggi..
So dlm kul 9.30 pagi ni nanti.. kami akan konvoi
beramai2 menziarahi keluarganya..
emmmmm dlm masa 3 minggu straight..
asyik menerima berita tentang kematian je..
dari berita kematian Arwah Biras aku.. Arwah mak mertua abg ipar aku.. dan sekarang ni.. arwah bapa officemate aku plak..
Rasa insaf menyelubungi diri...
Al- fatihah.. utk semua yg telah pergi meniggalkan dunia ini...




8 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku pernah mengalaminya pd tahun 2007 na..org2 yg terdekat yg meninggal berturut2..ko nak tau sapa...

1) 17/12/07 - atok sedara (dekat ngan rmh aku)

2) 18/12/07 - sepupu baik aku (kat felda moakil)..xcident

3) 19/12/07 - adik ipar aku..(adik TR)..sakit tiba2...

sedih betol dlm 3 hari berturut2 aku terima berita kematian..dugaan betul!

Moga tenanglah mereka2 semua di 'sana'..aminnn

ibu_arifa berkata...

takziah buat keluarga mereka..

al-fatihah.

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

takziah buat keluarga allahyarham...

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ish.. ko lagi la..3 hari berturut2 tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_arifa~
emmmm terima kasih diatas ucapan tu

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
terima kasih di atas ucapan tu

Ila @ CANTEK MAMA berkata...

takziah buat yg pergi..Alfatihah

CuTeMiUt78 berkata...

~cantek mama~
emmm terima kasih diatas ucapan takziah tu