N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Okt 2009

My Breakfast !!

Salam Semua..

Emmm masih dlm keadaan yg agak sengal la tenet ni..
tapi ok la skit dari tadi..
emmm hari ni aku nak mulakan ngan sesi makan pagi dulu..
hik..hik..hik..
ala bukan apa.. saja je..
nak share ngan korang apa yg aku breakfast
utk pagi ni..
(heh..heh..heh...yg bebenornya cam takde idea la plak utk hari ni..)
hari ni aku breakfast


MEE HOON GORENG + AYAM GORENG DRUMSTICK + SAMBAL TUMIS KOSONG..


(ooppss napa plak gambo jd kecik erk..padahal masa upload.. size biasa je..)

hah.. tu gambo bukti breakfast aku pagi tadi ni.. eemmm camtu je dah RM 3.50 tau. Korang rasa murah ke mahal..ke standard rega dia camtu.. ??

eemmmm tak kisah la kan.. dah cik abg aku yg belikan..makanya makan je la kan..

syukur alhamdulilah !!



korang nak tambah pendapatan tak.. ?? klik sini
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



27 ulasan:

eis berkata...

syedapnya sarapan.. drumstick nyum nyum!

Mummy Dasy berkata...

standard ah rege tu....

Na Shari berkata...

RM 3.50 tu kira standard la...Sekarang ni sebungkus nasi lemak biasa pun dah RM 1.50

leadleedeea berkata...

murah da tu kot kak..huhu~! kalau seploh hengget baru mahal..haha~!

r0ha!Za berkata...

aikk..lapo lak..3.50 ok la tu

Cho Zila berkata...

>>salam ... rasanyer standardler... sebab bihun kosong dah seringgit, ayam 2.50.. tapi ayamtu kecikker??? entahler sekarangni rasa semuanyer mahal.. masak sendiripun mahal.. camner...

neezareef berkata...

ooo beli tekejut igt ko yg masak..ko kan x penah tnjuk ko masak..hihi..ok lah tu siap ade ayam..org blikan bedall jew

umminabilah berkata...

tu kes ade ayam besar yg jd rege tu kak kot..

Purpleheart berkata...

Ayam sekarang ni 2.50.. kira standard la harga sekarang.. kalu 2tahun lepas mungkin ianya agak mahal..

[-suziey-] berkata...

adoi..tgh posa2 ni..tgk mknan nmpk sedap jek:p
hmm mahal gk ek rege dia..kalu kl..bihun+ayam dlm rm2.50..smbal tu sambal nasi lemak kan..slalu free..

Dee berkata...

mahalnyer..apsal aku ckp mahal..sebab aku beli meehoon byk tu singgit je..ada telur dadar kecik + sambal..tp kalo tambah drumstick tu..2.50 ok kot..kt golden triangle ni..kalo nasi lemak + 1 lauk (ayam or daging or kerang) standard 2.50..hehehe..

Nana berkata...

wah sedapnye bekpes dia kita selalu mmg xbekpes klw mkn pun sandwich or kuih je.jrg bekpes mkn berat2 ni

CuTeMiUt78 berkata...

~eis~
heh..heh..heh.. sarapan yg biasa2 je tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
standard erk.. ?? biasa beli pun baru RM 2.50

CuTeMiUt78 berkata...

~na shari~
emmm standard ke..?? sebab selalu beli cam RM 2.50 je.. kat sini nasi lemak biasa RM 1.00 je

CuTeMiUt78 berkata...

~leadleedea~
waalllaa Rm 10 hengget..??? hik..hik..hik.. klu camtu.. kenyang smpi mlm tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik.. jemput la mkn :D

CuTeMiUt78 berkata...

~cho zila~
ha'ah la kot

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
terkejut erk.. wallaaa... selalunya pun memang aku duk beli je.. tak dan nak masak bagai..emmm dah org belikan.. makan je la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
agak kot.. rega ayam ikut size kot

CuTeMiUt78 berkata...

~purple heart~
emmmm rasa camtu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
la..sian ko pose ekk.. eemmm nak buat camne kan. takpe.. tgk je kan.
emmm aku pun rasa cam mahal la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
emmm tul tu... rasa cam mahal gak la

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
hik..hik..hik.. bekpes org belikan.. bedal je la..

honeylanz berkata...

pg td b/fast. nasik grg + ayam grg + nescafe tarik = rm5
kenyang sampai ptg!

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
wah.. 5 henggit lagi.. emmm kenyang kan

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

teringat anak2 saya suka berebut drumstik ...