N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Okt 2009

Sapa Nak Hadiah ???

Salam Semua..

Semalam nak buka blog skit punya susah..
korang kena tak cam aku..
eemmm ke blogger ada problem..
selepas ptg dah dkt kul 5 lebih baru blh buka
so.. n3 hari ni adalah autopublish
disebabkan hari ni tuan umah berada di rumah..
berehat2 sambil bersantai2kan minda...
Eemmm korang perasan tak kat jumlah pengunjung yg datang kat blog aku tu..
dah pun mencecah ke

ni masa aku buka semalam lorr.... tak tahu la sekarang ni dah berapa..
so bukan pasal tu yg aku nak citer..
ni nak beritahu..
sesapa yg dpt capture no 27878
print screen dan emailkan ke
cutemiut78 at yahoo dot com
ada hadiah misteri menanti..
hah.. cepat2 refesh blog cutemiut ni..
klu nak hadiah misteri la...
hik..hik..hik..
kita tgk sapa yg kena..
semoga berjaya... :D


SELAMAT BERHUJUNG MINGGU DAN
SELAMAT BERSANTAI2


p/s: eemmmm cik abg aku planning hari minggu ni nak g SEPANG.. ada GP.. tapi belum confirm jd ke tak plan tu.. :D










28 ulasan:

Gieyana berkata...

wahhh..best tue..harap2 kita yg dpt capture no tue..tp selalunya kalau masuk umah owg, mesti tak tgk no capture tue...kekekeke

Manusia berkata...

best2!!
tapi lambat lagi kot hehe.

Al Quds Travel berkata...

PROMOSI MUSLIM TOUR

TIANJIN-BEIJING
6DAY 5NIGHT
HARGA DARI RM340

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

yer la ...blog saya pun tak leh bukak semalam.....pekehenye....

Na Shari berkata...

Wah...number ni sempena besday akak pulak kan? Dulu sempena besday mirul...Best la ada number yg unik macam ni :)

U-jin berkata...

cute ..later accept me as ur friends kat facebooktau..hehe

atie berkata...

Selalunya akak ni tak bernasib baik kan rina, harus lepas nih akan datang sini ...hihi,Oh ya sudilah ambil award kat blog akak ye,TQ

JIVEBUMZ berkata...

kak nak joinnnn
hope saya buleh menang..hikhik

UnGu VioLet berkata...

rajin betul akak nie bt contest yer.. all the best kak..

r0ha!Za berkata...

walla...sy msuk udah 25450..sapekah yg dpt capture tuh..harus d terjah sokmo nih..hehe

[-suziey-] berkata...

bgsla ko rina..murah rejeki..asyik kasi hadiah..hehe

zino berkata...

semuga tuan blog ni di murah kan rezeki.. amin

Mama-Danish & Sarah berkata...

semoga rina sekeluarga dimurahkan rezeki....

rajinnya wat contest!!!

umminabilah berkata...

wahh...hrap2 umminabilah yg kena capture no. tu..hahaha..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
hik..hik..hik.. emmm kali ni kena la tgk capture tu ya.. kot la rezeki ko plak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~manusia~
emmmm try la smpi dpt

CuTeMiUt78 berkata...

~al quds travel~
emmm blm nak travel lagi

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
ha'ah kan.. pekehenya

CuTeMiUt78 berkata...

~na shari~
yup.. betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
oh.. orait...

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
hik..hik..hik.. try dulu kak.. kot la rezeki akak kali ni.. okies.. nanti kita g ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
hik..hik..hik.. try your best k

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik.. rajin2 masuk sini..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. just for fun k..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
insyallah.. amin..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
hik..hik..hik.. insyallah.. rajin2 masuk sini..